Emre Atabay... 'YOK SANA" İLE MÜZİK PİYASASINDA !..

Emre Atabay... 'YOK SANA" İLE MÜZİK PİYASASINDA !..

Emre Atabay, GNL etiketli ilk single çalışması “Yok Sana”yı 14 Nisan Salı günü müzik dinleyicisi ile buluşturuyor.

Bu yaz dillerden düşmeyecek bir şarkıya imza atan Emre Atabay, GNL etiketli ilk single çalışması “Yok Sana”yı 14 Nisan Salı günü müzik dinleyicisi ile buluşturuyor.

Birçok müzik enstrümanı çalıyor.

Özgün ve dinamik yapısıyla yaz aylarında en çok dinlenenler listesinde yer alması beklenen "Yok Sana" şarkısındaki bas ve gitarları Emre Atabay çaldı. Her tarzda enstrümanı çalan, prodüktörlük yapan ve müzik yelpazesi çok geniş olan genç sanatçı; blues, electronic, rock, jazz ve classic müzik türlerinde de çalışmalar yapıyor.

Yeni bir sound anlayışı

Şarkının düzenlemesini İskender Paydaş ile yapan Emre Atabay, oluşturduğu farklı soundu İskender Paydaş ile aralarında gelişen başarılı iş birliği ile ortaya koyuyor. Davullar ve klavyelerin Paydaş tarafından çalındığı, aranjesinin de birlikte yapıldığı şarkı bu yaz gençlerin favorileri arasına girecek.

Söz ve müziği kendisine ait olan, gündelik hayata ve aşka başka türlü bir bakış açısı ile yaklaşan Emre Atabay; müzikal birikiminin zenginliğini de gözler önüne seriyor.

'Yok Sana’nın eğlenceli ve hareketli video klibi İstanbul'un çeşitli semtlerinde, genç reklam ve film yönetmeni Müge Manuş yönetmenliğinde çekildi.

Modern zamanın trendini yansıtan şarkının miks ve masteringi Çağlar Türkmen tarafından yapıldı.

Pera Güzel Sanatlar lisesinin müzik bölümünden mezun olan Emre Atabay, okulun ilk jazz&funk orkestrasının oluşumunda bulunup bir çok festival ve konserde çaldı. 2004'te Boston'daki Berklee College of Music'e girmeye hak kazanan Emre Atabay, 2008 yılında Music Synthesis bölümünden mezun oldu. Amerika'da 10 sene yaşayan ve kurduğu grubuyla albüm çıkarıp, jingle yapan sanatçı, New York'un önemli Venue'lerinden Mercury Lounge, Crash Mansion, Drom'da sahne aldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum