Emre Aydın...''AYDIN AİLESİNDEN ‘SEVGİHAN’A TAM DESTEK!

Emre Aydın...''AYDIN AİLESİNDEN ‘SEVGİHAN’A TAM DESTEK!

Emre Aydın, müzik dünyasına iddialı bir giriş yapan genç ve güzel şarkıcı Sevgihan’ın “Kalpsiz” isimli single çalışmasının video klibi için yönetmen koltuğuna oturdu. Aydın, film çekimlerini aratmayan video klibin senaryosunu da kendisi yazdı.


Emre aydın, müzik dünyasına iddialı bir giriş yapan genç ve güzel şarkıcı Sevgihan’ın 
“Kalpsiz” isimli single çalışmasının video klibi için yönetmen koltuğuna oturdu. Aydın, film çekimlerini aratmayan video klibin senaryosunu da kendisi yazdı.
 

Sevgihan, Türk pop müzik çevrelerini kısa sürede etkisi altına alacağı ilk single çalışması “KALPSİZ” i DMC etiketiyle müzikseverlerle buluşturdu.
unnamed-(11).jpg

Sözü ve müziği Sevgihan’a düzenlemesi Özgür Aksüyek’e ait olan ayrılık sonrasını anlatan duygusal şarkının video klibi usta yorumcu ve yönetmen Emre Aydın çekerken Sanat Yönetmenliğini ise eşi Eda Köksal Aydın üstlendi.

Sevgihan, Emre Aydın ile bir araya gelmesini şöyle açıklıyor; "Emre ile grup Seksendört'ün solisti Tuna Velibaşoğlu aracılığıyla tanıştım.
Seksendört'ün video klibini izledikten sonra Emre ile çalışmayı çok istedim. Daha sonra Emre “kalpsiz”i dinledi ve çok beğendi. Klibi çekmeyi kabul etti.  Birlikte çalıştığımız için çok mutluyum” dedi

unnamed-(12).jpg

 LİBYA İLHAM KAYNAĞIM

Okul yıllarında başlayan müzik kariyerine kendi oluşturduğu müzik grubuyla uzun yıllar sahne alan Sevgihan, aynı zamanda  Fransız Dili ve Edebiyatı mezunu. İyi Fransızcası sayesinde Libya'da bir dönem yaşayan Sevgihan, Libya’ nın iyi bir ilham kaynağı olduğunu söylüyor.

 

Söz ve müzik yapmaya da ilk kez orada başlayan güzel şarkıcı, “Kalpsiz” parçasının da sözlerini ilk kez orada yazdığını söyledi.

 
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.