Emre Aydın... "'EVLİLİK TEKLİFİNİ ZOR YAPTIM"!..

Emre Aydın... "'EVLİLİK TEKLİFİNİ ZOR YAPTIM"!..

Emre Saygı’nın Youtube’dan canlı yayınlanan interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, ünlü şarkıcı Emre Aydın oldu.

Yeni single'i  'Sen Beni Unutamazsın'ı müzikseverlerin beğenisine sunan Emre Aydın, canlı yayında Emre Saygı ve sosyal medya kullanıcılarının sorularına samimi açıklamalarda bulundu. 

Herkes kadar depresifim 

Canlı yayında hayranları tarafından kendisine yöneltilen 'Hep depresif şarkılar yapıyorsunuz. Hareketli bir şarkı olmayacak mı?” sorusuna Emre Aydın  “Ben de herkes kadar depresif ama yazdığım şarkılar baya depresif. Artık bazı hayranlarım hareketli parçalar istiyor benden ama bende çok az hızlı melodiler buluyorum. Kaydetmediğim içinde şarkıya dönüşmüyor” dedi.

Yasmin Levy’le düet yapmak istedim 

Bugüne kadar düet yapmak istediği kişinin sadece Yasmin Levy olduğunu belirten Emre Aydın “ Yasmin hanımla ve menajeri olan eşiyle görüştük ve anlaştık. Ancak bazı şeyler oldu ve bu arada kaynadı bu düet olayı. Yasmin hanım başkasıyla düet yaptı. Daha sonra bende bir şey demedim” dedi .

Yeni film çekimine başlıyoruz 

Geçtiğimiz yıl yapımcılığını üstlendiği korku filmi “Cinni”nin ardından yeni bir film daha çekeceğini belirten ünlü şarkıcı Emre Aydın “ Önümüzde bir komedi ve dram filmi projemiz var. Daha erken çekmek istiyorduk ama olmadı. Ocak ayından sonra drama filminin çekimlere başlayacağız. Bu filmde bende oynayacağım ama başrolde ben olmam diye düşünüyorum” dedi. 

Evlilik hayatımı değiştirmedi 

Emre Saygı’nın “Evlilik hayatında değişikliğe neden oldu mu ?” ve “ Neden 3 düğün yaptınız?” sorusuna Emre Aydın “Evlilik benim hayatım da  hiç bir şey değiştirmedi ve insanlara evliliği tavsiye ediyorum. Ayrıca sonuçta aileler biliyor birlikte olduğunuzu ve daha rahat oluyorsunuz. Düğün konusuna gelince de normalde 2 düğün yapılar ama Eda Ordu’lu ben Antalya arkadaşlarımız da İstanbul’da olduğundan böyle oldu” diye konuştu. 

Evlilik teklifini zor yaptım 

Sosyal medya kullanıcılarının evlilik teklifini merak etmeleri üzerine Emre Aydın “ Birlikte olmamızın yıl dönümü için bir yemek yiyecektik. Kız Kulesi taraflarında garson benimle fotoğraf çektirmek isteyecek ve bende yer değiştirip teknede evlilik teklifi edecektim. Tekneyi kardeşim ayarladığı için garson bana sürekli Yiğit bey diyordu. Eda biraz şaşırdı bende kalktım diz çökecektim ama tekne sallandığı için diz de çökemeden aklımdan geçenleri söylemeye çalıştım. Ama o heyecanla onları da söyleyemeden evlilik teklifinde bulundum” dedi. 

Lisedeyken hep disipline giderdim 

Emre Saygı’nın kendisine çocukluğu ile ilgili bir fotoğraf göstermesi üzerine Emre Aydın “ Çocukken sakin birsiydim ama ergenlik zamanı ve lise döneminde sürekli derslerim hep sıfırdı. Disipline giderdim ama bu duruma hep babam çok üzülürdü” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.