Emre Kaya... "BENİMSİN" ŞARKISINI KLİPLENDİRDİ !..

Emre Kaya... "BENİMSİN" ŞARKISINI KLİPLENDİRDİ !..

“Apayrı” albümü ile adından söz ettiren, yazdığı şarkılar dilden dile dolaşan, konserlerinde şarkıları hep bir ağızdan söylenen, müzikseverlerin yakından takip ettiği başarılı müzisyen Emre Kaya, şarkılarını kliplendirmeye devam ediyor.

Şarkıları kadar çektiği video kliplerle de adından söz ettiren Emre Kaya, albümünden önce isim şarkısı “Apayrı”yı, ardından “Ayna”yı kliplendirerek hitlerini görücüye çıkardı ve haklı bir başarı elde etti. Şimdi sıra albümün III. video klibi “Benimsin”de.

2015 Baharı’nda Rengarenk Bir Emre Kaya Video Klibi.

Sözü ve müziği Emre Kaya’ya, düzenlemesi Mert Ali İçelli’ye ait olan “Benimsin”in video klibi için genç star, Erdi Sevinç/Filmline yönetmenliğinde kamera karşısına geçti. Riva’da 14 saatte yapılan çekimlerde 40 kişilik bir teknik ekip çalıştı.

Baharın gelmesi ile şarkının da dinamik ritmine uygun rengarenk ve keyifli görüntülerden oluşan video klipte Emre Kaya’ya İsveçli süper model Linda Rosenberg eşlik etti.

Emre Kaya’nın yepyeni video klibi “Benimsin”, 21 Mayıs 2015 perşembe gününden itibaren TV kanalları ile dijital platformlarda DMC etiketi ile yerini aldı.

İŞTE EMRE KAYA'NIN BU YAZA DAMGA VURACAK "BENİMSİN" ŞARKISININ VİDEO KLİBİ...

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum