Emre Kaya..."BERKAY BENİM DOSTUMDUR, BU LAFI SÖYLEDİYSE AYIP ETMİŞ"!..

Emre Kaya..."BERKAY BENİM DOSTUMDUR, BU LAFI SÖYLEDİYSE AYIP ETMİŞ"!..

Son günlerde başarılı müziği ile adından söz ettiren Emre Kaya, her Çarşamba Majestueux Club de sahne alacak.

 Her Çarşamba sahne alacak olan Kaya, ilk sahnesini yüzlerce kişilik katılım ile geçtiğimiz Çarşamba akşamı gerçekleştirdi.

Sahne öncesi basın mensupları ile bir araya gelen şarkıcı, açıklamaları ile de adından söz ettirdi. Çarşamba günleri Etiler’de başka bir mekanda sahne alan Berkay’ın kendisi için “Yeni bokun sineği çok olur” söylemi sorulduğunda “Berkay benim dostum, o sözleri söyleyeceğini sanmıyorum. Söylediyse de ayıp etmiş” dedi.

Önümüzdeki günlerde Bostancı Gösteri merkezi’nde sahne alacak olan Kaya, harcadığı astronomik rakam ile de dikkat çekti.

Şimdiye kadar bir sahne için 160 bin lira harcayarak rekor kıran Murat Dalkılıç’ı geride bırakan Kaya, sahne şovu için 220 bin tl para harcadığını açıkladı.

Sahne masraflarında çıtayı bir hayli yukarı çeken Kaya, meslektaşı Dalkılıç için de “Çok başarılı bir isim çok beğeniyorum, o kadar para harcadıysa hak etmiştir” sözlerini söyledi.

Kamyon yazısından albüme

Son çıkardığı albümden ‘Dın Dın’ parçasının da hikayesini anlatan Kaya, şarkı sözlerinin kamyon yazısından geldiğini söyledi.

Turne için çıktıkları yolda bir kamyonun arkasında yazan yazıdan yola çıkarak yazdığı şarkının ilginç hikayesinden bahseden Kaya, şimdilerde de düğün şarkısı olmasından çok mutlu olduğundan bahsetti.

Sözlerine devam eden Kaya, son günlerde gündem olan Aleyna Tilki için de açıklamalar yaptı. “Yetenekli bir kardeşimiz ama yaşı da çok küçük, bazı mekanlarda sahne alması bence doğru değil” dedi.

Aşk hayatı ile ilgili gelen sorulara da bombayı patlatan şarkıcı, “Evet ben de aşığım Aleyna’nın 13 yaşındaki kardeşi var, o da benim sevgilim” demesi etraftaki her kesi kahkaha boğdu.

Kaya röpartajın ardından yaklaşık 3 saat sahnede kalarak müzik sevenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.