Emre Kınay... ‘’İYİLİK KUTUSU’’ PROJESİNDE!

Emre Kınay... ‘’İYİLİK KUTUSU’’ PROJESİNDE!

İyilik Kutusu projesi Maltepe Park AVM önderliğinde başlatılmış olup, toplanan eşyalar ihtiyacharitasi.org’den belirlenen ihtiyaç sahiplerine, tüm Türkiye’ye dağıtılıyor.

Zafer Algöz’den Tuvana Türkay’a, Ege’den Emre Kınay’a, Begüm Kütük’e kadar değerli isimler ihtiyaç sahipleri için buluştular.

Sunucu Kamuran Tapul moderatörlüğünde her ay gerçekleşen söyleşilerde ‘’Gönüllülük ve Yardımseverlik’’ konuşuluyor.

Proje, yüzlerce hediyeyi Türkiye’nin dört bir yanına göndermeyi hedefliyor. Program kapsamında yardıma ihtiyacı olanlara okul araç-gereçleri alınıyor ve her ay bir ünlü sanatçıyla tanışma motivasyonu konularak ihtiyaçlar toplanıyor.

ABİMİN KIYAFETLERİNİ GİYEREK BÜYÜDÜM

İyilik Kutusu sosyal sorumluluk projesinin bu ay gönüllüsü Emre Kınay oldu. Maltepe Park’da 12 ay boyunca sürecek olan projeye ünlülerden destek yağıyor.

Daha önce Ege, Tuvana Türkay, Begüm Kütük, Zafer Algöz gibi ünlülerin her ayı paylaştığı projede bu ayın gönüllüsü Emre Kınay oldu.

Emre Kınay, ‘’Seve seve, koşa koşa geldim’’ derken kızı Duru’nun da sosyal sorumluluk projelerine çok önem verdiğini söyledi.

Emre Kınay, ‘’Abimin kıyafetlerini giyerek büyüdüm, her çocuk gibi bizim ailemizde de bu tip paylaşımlar hep olmuştur.

Paylaşım aşılamak konusunda ailelere çok iş düşüyor.’’ dedi. ‘’Bizler paylaşımcı aile geleneğinden gelenlerdeniz’’ diye ekledi.

EMRE KINAY’DAN BÜYÜK JEST!

Emre Kınay’la tanışmaya hak kazanan 11 yaşındaki Yiğit herkesi çok duygulandırdı.

Bir arkadaşı ile birlikte ceplerindeki son harçlık ile dağ köy ilkokullarındaki çocuklar için kırtasiye malzemesi ve kitap aldılar.

Ve ‘’Biz o çocukların bu kadar zor durumda olduklarını bilmiyorduk, bizim gibi onların da kırtasiye malzemeleri olsun istedik ve son kalan paramızla oradaki arkadaşlarımız için hediye aldık.’’ dediklerinde tüm izleyenlerin gözleri doldu.

Bu örnek davranışa kayıtsız kalmayan Emre Kınay, Yiğit’i ve arkadaşını Duru Tiyatro’da 1 yıllık tiyatro eğitimi hediyesi ile ödüllendirdi.

Emre Kınay’ın bu büyük jesti de izleyenler tarafından büyük alkış aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.