Emre Yücelen... REMİX SÜRPRİZİ!

Emre Yücelen... REMİX SÜRPRİZİ!

Sözleri Gülben Ergen'e, bestesi kendisine ait olan ve albümüne adını veren "İstanbul Gibidir Aşk" şarkısı ile beğeni kazanan Emre Yücelen'in albümü , "Arpej Yapım" etiketiyle, tüm dijital platformlarda yerini aldı.

 Emre Yücelen'in remix albümünde 2010 yılında yayınladığı ilk albümünün çıkış şarkısı olan  "Kelebek" in  "Club Mix" versiyonu, 2012 yılında yayınladığı, uzun süre listelerde üst sıralarda olan single çalışmasına adını veren, sözleri Erhan Çelik, bestesi Emre Yücelen imzası taşıyan Gülben Ergen'in sesiyle eşlik ettiği, "Mutluluk Köyü"isimli şarkısının,"Radio Mix"  Beyhan Kılıç versiyonu yer alıyor.

 

  Son albümü "İstanbul Gibidir Aşk" ta yer alan sözü ve müziği Emre Yücelen'e ait, "Bana Eyvallah" adlı şarkısının "Club Mix"  versiyonu ile "İstanbul Gibidir Aşk" şarkısının "Radio Mix" ile "Trance Mix" versiyonları Emre Yücelen'e ait.

Emre Yücelen, sosyal medyada başlattığı "Emre Yücelen Şarkıları Remix Yarışması"nda, kendisine gönderilen ve en beğendiği iki tane remix versiyona da, "Emre Yücelen Remix" albümünde yer verdi. Bu remixlere imza atan isimlerden biri, "İstanbul Gibidir Aşk" şarkısının remix versiyonunu hazırlayan  Orhan Erol ve yine son albümünde yer alan sözü ve müziği Emre Yücelen'e ait  "Bitti ve Gitti" şarkısının remix versiyonunu hazırlayan Onur Camur oldu.

 Son albümünün ilk klibini, çıkış şarkısı 

"İstanbul Gibidir Aşk" a çeken Emre Yücelen, albüm şarkılarını kliplendirmeye devam ediyor.Emre Yücelen'in, önümüzdeki günlerde "Bana Eyvallah" isimli şarkısına çektiği klibi, sosyal platformlarda ve müzik kanallarında yerini alacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.