En Güzeli... GALASIZ VİZYONDA!

En Güzeli... GALASIZ VİZYONDA!

YSM (Yayla Sanat Medya) tarafından, 'En Güzeli' adlı sinema filmimize vizyon öncesi gala ve özel gösterim yapmama kararı alınmıştır. Tüm Kamuoyuna saygıyla duyurulur’...

Yapımcılığını YSM'nin (Yayla Sanat Medya) yaptığı, başrollerinde Erkan Can, Mehmet Özgür, Tarık Papuççuoğlu, Tuvana Türkay,  Osman Karagöz, Cem Kılıç başta olmak üzere  İrfan Kangı, Ferzan Hekimoğlu, Fırat Çöloğlu, Turgay Tanülkü, Ebubekir Öztürk, Bilal Çatalçekiç’in rol aldığı ‘En Güzeli’ adlı sinema filmi 28 Ağustos Cuma,  gala ve özel gösterim yapmadan izleyiciyle buluştu. 

Filmin yapımcılığını üstlenen ‘YSM’ (Yayla Sanat Medya) tarafından yapılan açıklamada ‘Özellikle son dönemde artan terör olaylarında ülkemizin huzur ve güvenliği için gözlerini kırpmadan canlarını veren şehitlerimize ve Artvin’de yaşanan sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Yaşadığımız bu kötü günlerin geride kalmasını ve mutlu ve huzur dolu günlere en kısa süre kavuşmak en büyük temennimiz.

İnsanları biraz olsun güldürmek ve eğlendirmek için yaptığımız filmimiz ‘En Güzeli’ aylar öncesinden planlanan takvime göre 28 Ağustos Cuma günü izleyiciyle buluştu.

Fakat yaşanılan olaylarda yaşamlarını yitiren vatandaşlarımıza olan saygımız ve geride kalan kederli ailelerin üzüntülerine bir nebze de ortak olabilmek için şirketimiz YSM (Yayla Sanat Medya) tarafından, 'En Güzeli' adlı sinema filmimize vizyon öncesi gala ve özel gösterim yapmama kararı alınmıştır. Tüm Kamuoyuna saygıyla duyurulur’ denildi.

Usta oyuncu Erkan Can’ın başarılı mutfak şefi Yavuz’u, Mehmet Özgür’ün eşi benzeri görülmemiş mafya babası Numan, Tuvana Türkay'ın ise güzellik kraliçesi olmak isteyen mafya babasının sevgilisi Gizem karakterine hayat verdiği filmde, çocukluk ve asker arkadaşları olan 'Şafak, Doğan, Güneş'  karakterlerini  ise Fırat Çöloğlu, Cem Kılıç ve Osman Karagöz canlandırıyor.

 

Çekimleri İstanbul ve Antalya'da yaklaşık 1 ay sürede gerçekleşen 'En Güzeli' adlı komedi türündeki film,  temposu bir an olsun düşmeyen hikayesiyle dikkat çekiyor.

Yönetmenliğini Mustafa Uğur Yağcıoğlu’nun üstlendiği, senaryosu Erkan Sezer’in kaleme aldığı filmde ‘Şafak, Doğan ve Güneş asker arkadaşıdır. Şafak’ın Şef’e olan bağlılığı ve çocukların parasızlıkları kendilerini İstanbul’da ki dibe  vurmuş hayatlarından sonra bir an da Güney’de bir otel de olayların tam ortasında bulmalarına sebep olur.

Üç kafadar  Şef’le birlikte geldikleri çok büyük ve gösterişli otel karşısında büyük hayallere kapılırlar ancak hayallerinin yıkılması çok da uzun sürmez.  Tabi otelde yapılacak güzellik yarışmasının güzellerini fark etmeleri de çok fazla vakitlerini almayacaktır.

Gündüz çıkardıkları sorunlar yetmezmiş gibi gece de kızların peşinden giden Doğan ve Güneş’e bu kez Şafak’ta eşlik etmektedir. Artık komedi ve aksiyon dolu bir macera Doğan, Şafak ve Güneş’i bekler…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.