ENGELLERİ AŞMAYA ÜNLÜLERDEN TAM DESTEK!

ENGELLERİ AŞMAYA ÜNLÜLERDEN TAM DESTEK!

T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerindeki “Aşmak İçin Hareket” kampanyası kapsamında gerçekleştirilecek olan 100 engelli 100 ayak projesinin tanıtımı Turgay Kıran’ın ev sahipliğinde sanat ve iş dünyasının yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Galatasaray’ın geçmiş dönem 2. başkanı iş adamı Turgay Kıran’ın ev sahipliğinde La Maison Otel Çırağan’da 100 engelli 100 ayak projesinin tanıtımı gerçekleştirildi.

Proje kapsamında 1 Ekim’de Ahmet Cömert spor salonunda basketbol müsabakası gerçekleştirilecek.

Küçükçekmece Dostluk Engelliler kulübü ve Türkiye Beyazay derneği işbirliği ile gerçekleştirilecek olan 100 Engelli 100 Ayak projesi kapsamında ünlü isimler ile engelli sporcular, sporda farkındalık ve kaynaşma ortamı sağlamak adına tekerlekli sandalye basketbol müsabakasında buluşuyor.

100 engelli vatandaşa proje kapsamında 100 akülü arabanının dağıtılacağı gecenin sunuculuğunu ise Şenol İpek gerçekleştirecek.

Birçok etkinlik gerçekleşecek

Basketbol müsabakasının gerçekleşeceği Abdullah Cömert spor salonunda müsabakanın dışında Murat Günhan Fashion show, engelli dans grubu gösterisi ve ayrıca sürpriz bir ismin konseri gerçekleşecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan projeyi destekliyor

Küçükçekmece Dostluk Engelliler Kulübü Onursal Başkanı Turgay Kıran “Bu projeye Sn. Cumhurbaşkanımız ve eşinin destekleri var. Ayrıca ülkemizin önemli iş adamlarından Ali Koç ve Nihat Özdemir de bu projeye destek veren isimler arasında bulunuyor.” dedi.

Engel Tanımıyoruz

1 Ekim gecesi gerçekleşecek olan müsabakada görev alacak olan kulüp oyuncuları “Biz engel tanımıyoruz, engelini aşamayan arkadaşlarımız için buradayız. Bu proje birçok engellinin sesi olacak, umarız milyonlarca engelliye ulaşır” şeklinde konuştular.

Ünlü simalar Dostluk Engelliler Spor Kulübü ile bir araya gelerek, engelleri aşmak için harekete geçti!

Cemiyet hayatının tanınmış ismi, Galatasaray geçmiş dönem başkanlarından Turgay Kıran’ın onursal başkanlığında ve ev sahipliğinde ilerleyen ve sanat camiasının destek verdiği “Aşmak İçin Hareket” projesinin lansmanı 29 Ağustos’ta La Maison otelde gerçekleşti.

1 Ekim’de Ahmet Cömert Spor Salonu’nda düzenlenecek organizasyonda 100 engelli vatandaşa 100 akülü sandalye hediye edilecek. 

Organizasyonun sunuculuğunu üstlenecek olan Şenol İpek, “Artık kendimi sosyal sorumluluk projelerine adıyorum.

Oyunculuk, sunuculuk ikinci planda kaldı” diyerek bu projede yer almaktan çok mutlu olduğunu söyledi. Gecede yapılacak defilenin koleksiyonu ünlü modacı Murat Günhan’a ait.

Mankenler Ece Pirim, Hande Aras, Dilek Çelik, Pelin Suade ve daha birçok sürpriz isim geceye katılacak.

Defilenin yanı sıra, ünlüler ve engelli sporcuların basketbol karşılaşmaları, konserler ve eğlencelerle dolu bir organizasyon olacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.