ENGELSİZ YAŞAM VAKFI'NA TEŞEKKÜR ZİYARETİ!

ENGELSİZ YAŞAM VAKFI'NA TEŞEKKÜR ZİYARETİ!

Mardin Nusaybin Çocuk Gelişim Merkezi’ne bağlı 30 Çocuk Sorumlu Proje Koordinatörü Şehmus Ak ile Vakıf Genel Merkezini ziyaret ederek Vakıf Başkanı Atilla Kaplakarslan’a teşekkür plaketi takdim ettiler.

Yaklaşık 3 yıldır Engelsiz Yaşam Vakfı olarak yaptığımız Etkinliklerle Türk Kızlayı ve Mng Kargo işbirliğiyle Kitap, Giysi, Ayakkabı ihtiyaçlarını karşıladığımız Mardin Nusaybin Çocuk Gelişim  Merkezi’ne bağlı 30 Çocuk  Sorumlu Proje Koordinatörü  Şehmus Ak   ile İstanbula yaptıkları bir dizi ziyaret içerisinde  Vakıf Genel Merkezini Ziyaret ederek Vakıf Başkanı Atilla Kaplakarslan’a Teşekkür Plaketi Takdim ettiler.

Terör Mağduru ve Köy Çocuklarının Spor, Müzik ve Temel Eğitim konularında çeşitli özel programlar almaktadırlar.

8 Yıldır 2190 Nusaybinli 6-16 yaş grubu Çocuğun İstanbul, Bursa, Ankara ve Kapdokya’nın tarihi ve turistik yerleri gezdirilerek Çocukları Sosyal Mental ve Kültürel gelişimlerinede katkıda bulunp bölgede yaşanan kötü günlerin etkisini azaltmak ve unutmaktır. 

Etkinliğe Vakıf  Başkan Yrd. Av. Edip Önder, Vakıf Yönetim Kurulu Üyesi Uzman Psikolog Esra Özkeçeci ile Vakıf Koordinatörü Şeniz Ulusoy katıldılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.