Engin Atalay... "ZAMANLA" SİNGLE'INI ÇIKARDI !..

Engin Atalay... "ZAMANLA" SİNGLE'INI ÇIKARDI !..

Yurt içinde ve yurt dışında birçok başarılı konsere imza atan, 2006 senesinde ünlü isimlerin juri koltuğunda oturduğu Profesyonel yarışmasında 1. olan Engin Atalay Zamanla isimli sıngle çalışmasını dinleyiciyle buluşturdu .

Verdiği sayısız  konser performansı ile dikkat çeken  Engin Atalay sezonun son Hayal Kahvesi konseri ile kapanışı yaptı. Engin Atalay ;Gecede özel ses rengi taklit edilemeyen vokal teknikli , canlı performansı ,  yerli  ve yabancı geniş repertuarı ile dinleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Geniş ve özel dinleyici kitlesine sahip olan enerjik ve sempatik tavırları ile dikkat çeken  Engin Atalay ; Hayal Kahvesi  konserinde   ‘’Zamanla’’ isimli yeni şarkısı ile  hayranlarından tam not aldı.

Her telden  şarkıların yer aldığı  sezonun son Hayal Kahvesi konseri Engin Atalay ‘ın  muhteşem canlı performansı ile kapanışı yaptı.İlerleyen günlerde  ’’Zamanla ‘’ single ile konserlerine  devam edecek olan genç  müzisyen  Engin Atalay ,  canlı performansı ile adından sıkça söz ettirecek.

İŞTE ENGİN ATALAY'IN "ZAMANLA" İSİMLİ ŞARKISININ VİDEO KLİBİ...

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum