DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ'NDE COŞKU DOLU KUTLAMA!..

DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ'NDE COŞKU DOLU KUTLAMA!..

Sanatın daimi destekçisi ENKA Kültür Sanat, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nü özel bir geceyle kutladı. Deneyimli tiyatro müzisyeni Çiğdem Erken ve çok sayıda ünlü sanatçının katıldığı coşkulu kutlamada, sahnelerin unutulmaz aşk şarkıları söylendi.

ENKA Kültür Sanat, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’ne özel olarak bu yıl üçüncüsünü düzenlediği gecede, Çiğdem Erken ve orkestrası eşliğinde çok sayıda oyuncuyu ağırladı.

“Sahnelerden Aşk Şarkıları” adıyla düzenlenen etkinlikte, tiyatro, sinema ve müzikal sahnelerinin en sevilen şarkları seslendirildi.    

Çiğdem Erken’in Yüksek Sanat şarkısıyla başlayan etkinlikte, Gökçe Bahadır Yalnız Kullar, Celil Nalçakan Bir Sanatkar Asla Ayı Değildir, Özge Borak Sessiz Gemi,  Alican Yücesoy Kafayla Yaşamak, Selçuk Borak Kadınım, Demet Evgar Düşünme Hiç, Caner Cindoruk Sanma Sana Dönerim, Çağan Irmak Kirli Beyaz Kedi ve Hakan Bilgin Sevdim Seni Bir Kere şarkılarını yorumladı.  

Sevilen oyuncuların keyifli sahne performansları, Serkan Keskin’in  Mack The Knife ile Yağmur, Devrim Yakut’un Yalgızam ile Her Yaşın Ayrı Güzelliği Var, Keremcem’in My Funny Valentine ve That’s Amore, Tuba Ünsal’ın 3 Kalp ve Bana Ellerini Ver, Tuğrul Tülek’in İçimdeki Fırtına ve My Way şarkıları ile devam etti.  

Ünlü isimlerin düet yaptığı gecede Alican Yücesoy ve Demet Evgar, İlhan Şeşen’in Sen Benim Şarkılarımsın adlı parçasını seslendirdi.

Etkinliğin ev sahibi Çiğdem Erken gecede Yeter ki ve Başıma Gelenler şarkılarını tek başına seslendirirken,  Her Şey Seninle Güzel şarkısını ise yönetmen Çağan Irmak ile birlikte söyledi.

Selçuk Borak ve Özge Borak ikilisi ise Lüküs Hayat müzikalinden Ah Berelim şarkısını dans performansı eşliğinde sergiledi.  

Gecenin sonunda, tüm sanatçılar hep birlikte tiyatro sahnelerinin klasikleşen Lüküs Hayat şarkısını seslendirerek, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nü unutulmaz ve keyifli bir performansla kutladı.

Etkinlik boyunca tüm şarkılara eşlik eden 500’e yakın seyirci, oyuncuların final performansını ayakta alkışladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.