Enrique Iglesias... SESSİZLİĞİNİ "EL BANO" İLE BOZDU!..

Enrique Iglesias... SESSİZLİĞİNİ "EL BANO" İLE BOZDU!..

Uluslararası süperstar Enrique Iglesias, kırmızı temalı yeni single çalışması "EL BAÑO"yu müzikseverlerin beğenisine sundu.

 

Iglesias’ın, “Trap King” olarak anılan yükselen yıldız Bad Bunny ile ortak çalıştığı şarkı, dünya çapında yeni bir hit olmak için en büyük adaylardan biri olarak gösteriliyor. 

EL BAÑO, single’ın yanı sıra video klibiyle de izleyicilerin karşısına çıktı. Los Angeles ve Miami'de çekimleri yapılan video klip, Enrique Iglesias’ın önceki çalışmalarında da destekçisi olan Maxim Bohichik tarafından çekildi.

Aktris Eric Roberts’in barmen rolünü üstlendiği klipte, Enrique Iglesias’ın ilgisini çeken başrolü ise ünlü model/oyuncu Polyanna Uruena üstlendi.

Video klip, bugüne kadarki Enrique Iglesias klipleri arasında en baştan çıkarıcı ve cesur klip olarak olarak nitelendiriliyor.

 

Hiç şüphesiz, Enrique Iglesias tüm zamanların en başarılı sanatçılarından biri olarak anılıyor. Yayınladığı single'lar ile Billboard'un Hot Latin Songs Chart listesinde 27 farklı kez 1 numaraya yerleşen sanatçı, geçtiğimiz sene "Subeme La Radio" single çalışması ile Billboard’un Latin listesinde 29. kez 1 numaraya çıkarak büyük bir başarıya imza attı.

"Duele El Corazon" single’ı ile Billboard'un Top Dance Chart listesinde 14. Kez 1 numaraya yerleşerek herhangi bir müzik türünde en çok 1 numaraya yerleşen erkek sanatçı oldu.

Tüm dünyada büyük ses getiren ve simgesel bir latin müziği haline gelen “Bailando” Hot Latin Songs listesinde 41 hafta 1 numarada kalarak rekor kırdı.

 

 

YouTube/VEVO kanalındaki toplam 14 milyarlık görüntülenme ile en çok dinlenen sanatçılardan biri olan, son 3 şarkısının her biri 1 milyar görüntülenmeyi aşarak ciddi bir başarı elde eden Enrique Iglesias yeni şarkısı “El Bano” ile de aynı başarıyı sürdürme niyetinde.

Tüm kariyeri boyunca, 10 stüdyo albümü ve dünya çapında 170 milyonluk albüm satışına sahip olan Enrique Iglesias multiplatinyum ödüllü bir sanatçı olarak başarılı kariyerine hızla devam etmekte. Son konser turnesi Sex And Love ile Londra'dan Arjantin'e, Meksika'dan New York'a, Avustralya'ya, Litvanya'dan Polonya'ya; dünyanın birçok yerine 1,5 milyonun üzerinde hayranı ile buluşma fırsatı yakaladı.

 

 

Grammy, Billboard Awards, World Music Awards, American Music Awards, Premios Juventud, Ascap ve BMI honors gibi birçok önemli ödüle sahip Iglesias, tüm kariyeri boyunca 200’den fazla ödüle sahip oldu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum