EPOS 7 Derneği... "BİR İSTANBUL MASALI" İLE NOSTALJİK MÜZİK YOLCULUĞU!..

EPOS 7 Derneği... "BİR İSTANBUL MASALI" İLE NOSTALJİK MÜZİK YOLCULUĞU!..

EPOS 7 Derneği’in ev sahipliğinde gerçekleşen Bir İstanbul Masalı isimli etkinlik cemiyetin ünlü simalarını bir araya getirdi.

 

Pera Palace Jumeirah’ta İstanbul’u anlatan şarkıların seslendirildiği etkinlikte dinleyiciler geçmişten günümüze, hüzünden eğlenceye uzanan bir müzik yolculuğuna çıktılar. 

Etkinliğe EPOS 7 Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Kozanoğlu, yönetim kurulu üyeleri Özgür Keleş, Berrin Zorlu ve Aslı Şen’in yanı sıra Beste-Mustafa Yurttaş, Buket Taşdelen, Işıl Reçber, Meral Yazıcı, Gülgün Tüzün, Didem Çapa gibi isimler katıldı.

 

İstanbul şarkılarıyla keyifli anlar

Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Kozanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri gelen konukları tek tek kapıda karşılayarak kokteyl alanında ağırladılar.

Konuklar İstanbul temalı fotoğraf köşesinde geceyi ölümsüz kılacak hatıra fotoğrafı çektirerek özenle hazırlanan konser alanına alındılar.

“Taş Plak Sesli” Sema Mortiz ve “Kafası Karışık Kontrtenor” Nuri Harun Ateş misafirleri İstanbul şarkılarıyla karşıladılar.

Konuklar İstanbul’un unutulmaz lezzetlerini tadarken İstanbul şarkılarıyla da keyifli anlar yaşadı.

Kozanoğlu bu özel geceye katılan konuklara teşekkürlerini ileterek “Bildiğiniz üzere, Kültür Bakanlığı bu yılı Troya yılı ilan etti, 2018 Troya’nın ve EPOS 7’nin yılı olacak.

Çok güzel projelerimiz var hayata geçirmek için sabırsızlanıyoruz” dedi. Kozanoğlu konuşmasını bitirirken herkese kültür sanatla dolu günler diledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.