Ercüment Fidan... KÖTÜ ADAM ROLLERİ ÜZERİME YAPIŞTI...

Ercüment Fidan... KÖTÜ ADAM ROLLERİ ÜZERİME YAPIŞTI...

"Savaşçı" adlı dizide ‘Tepegöz’ lakaplı kötü bir karakteri oynayan Ercüment Fidan; gördüğü ilgiden bir hayli memnun. Yakışıklı oyuncu Avrupa'ya gittiğinde Fransız aktör Wincent Cassel'a benzetenler olduğunu belirterek ilginç açıklamalar yaptı.

"Savaşçı" adlı dizide ‘Tepegöz’ lakaplı kötü bir karakteri oynayan Ercüment Fidan; gördüğü ilgiden bir hayli memnun. Yakışıklı oyuncu Avrupa'ya gittiğinde Fransız aktör Wincent Cassel'a benzetenler olduğunu belirterek ilginç açıklamalar yaptı.

Fox TV ekranlarında yayınlanan “Savaşçı” adlı dizide “Tepegöz” lakaplı kötü bir karakteri canlandıran, başarılı oyuncu Ercüment Fidan gördüğü ilgiden bir hayli memnun.

Bordo Berelilerin, Doğuda ki operasyonlarını konu alan dizide, her gün 45 dakika süren makyajla bir gözü kapatılan oyuncu, ortalama 12 saat böyle kalıyor. İlk başlarda biraz zorlansa da sonradan alıştığını söyleyen Ercüment Fidan, “Kötü karakteri oynuyorum diye benden nefret ettiklerini görüyorum. Bu duruma hiç üzülmüyorum, tepkiler işimi iyi yaptığımı gösterir” dedi.

Olcay Ünal Sert'in sorularını yanıtlayan Fidan, “Artık iyi adamı da oynamak istiyorum. Kötü adam rolleri iyice üzerime yapıştı. 15 yıl önce, medya bana “Şeytan” lakabını takmıştı. Bir dizide iyi karakterin önüne geçince, başrol oyuncusu benim öldürülmemi istedi, bende; 'Ben zaten iç mimarım' diyerek oyunculuğa ara vermiştim. Son dört yıldır oyunculuğa döndüm.” diye konuştu.

WİNCENT CASSEL SANDILAR

Yurt dışı gezilerinde kendisini sık sık Fransız aktör Wincent Cassel’a benzetenler olduğunu söyleyen Ercüment Fidan, “Avrupa’ya tatile gittiğimde çok ilginç şeyler oluyor. Benimle fotoğraf çektirmek isteyenler oluyor. Roma'da iki güzel bayan, “Siz Wincent Cassel değil misiniz, diyerek yanıma geldi. Değilim dedim ona rağmen inanmadılar. “Hayır, sen Black Swan’sın” diyerek yanımdan ayrıldılar" dedi.

Daha önce Türkan Şoray’ın yönettiği “Uzaklarda Arama” adlı sinema filmi ile, 'Naciye' adlı korku filminde rol alan Ercüment Fidan, "O Hayat Benim" ve "Diriliş" adlı dizilerin ardından "Savaşçı"da canlandırdığı 'Tepegöz" karakteriyle adından söz ettirmeyi başardı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.