Erdal Bağcı... FANTAZİ MÜZİĞİN YENİ PRENS ADAYI...

Erdal Bağcı... FANTAZİ MÜZİĞİN YENİ PRENS ADAYI...

15 Yıldır İstanbul’un bir çok seçkin mekanlarında sahne alan Erdal Bağcı 3.Albümü ‘Ne Farkeder’i ve yine albümle aynı ismi taşıyan klibini Ulus Civanım’da gerçekleştirdiği muhteşem gala ile tanıttı.

Sanat,magazin ve radyo dünyasının büyük ilgi gösterdiği tanıtımda konuklar yeni albümün ve yeni şarkıların keyfini doyasıya yaşadı.

 

Toplam 6 şarkıdan oluşan albümde 4 Şarkı Ümit Aksoy,1 Şarkı Erkan Kaya,Arapça versiyonu olan bir şarkı ise Doğan Mutlu imzası taşıyor.Albümün aranjörlüğünü Sedat Sakarya yaparken,Erdal Bağcı Türkiyenin en iyi müzisyenlerinden oluşan dev bir kadroyla çalıştı.

 

Fikret Iğdırlı yönetmenliğinde çekilen klipte ise sanatçıya bir çok markanın reklam yüzü Esra Acun eşlik etti.10 saat süren çekimlerde sanatçı müthiş bir klip performansına imza attı.

 

İlk şarkısını seslendirdikten sonra ‘Uzun yıllardır sahnelerdeyim,ilk kez bu kadar heyecanlı olduğumu hissediyorum.Kelimeler boğazımda düğümleniyor,elim ayağım titriyor.Bu anı hiç unutmayacağım’ dedikten sonra sesimle,yorumumla,sanatımla uzun yıllar kalıcı olmak istiyorum şeklinde konuşmasına devam etti.

 

Gala gecesinde Erdal Bağcı’yı sanatçı dostları Murat Kurşun, Oktay Gürtürk, Hakan Demirtaş, Murat İnce, Alihan, Ankaralı Coşkun, Sevda Özkaran, Magazin dünyasının duayenleri Salih Keçeci, Nurcan Sabur,Ünlü fotoğrafçı Ali Eşitmez, Cem Gülaç ve Radyo programcıları yalnız bırakmazken, Sahneye çıkanların albümle alakalı övgü dolu sözleri geceye katılım gösteren misafirlerden büyük alkış aldı.

nurcansabur_muratkursun_pinarerdem_farukozdemir.jpg

 

erdalbagci_lansman.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.