Erhan Çelik...BEN  DE SALDIRIYA UĞRADIM!

Erhan Çelik...BEN DE SALDIRIYA UĞRADIM!

Erhan Çelik, Hollanda'da polis köpeğinin saldırısından kurtarmaya çalıştığı Hüseyin Kurt'la ilk kez canlı yayında konuştu. İkili arasındaki diyalog duygu dolu anlara yol açtı.

.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı  Fatma Betül Sayan Kaya'nın  Hollanda'da sınır dışı edilmesinin ardından, Türk vatandaşları Rotterdam Başkonsolosluğu önünde toplandı. Binlerce Türk vatandaşı,  Hollanda polisinin at ve köpeklerle yaptığı saldırıya maruz kaldı.

ERHAN ÇELİK'TE SALDIRIYA UĞRADI

İşte Türklerden biri de  Hüseyin Kurt'tu. Hollandalı polisler  Hüseyin Kurt'a cop ve köpekle saldırdı.  Polis köpeğinin saldırısıyla yaralandığı sırada TRT Ana Haber sunucusu  Erhan Çelik'te oradaydı. Çelik, köpeğin ısırdığı genci kurtarmak isterken polisin saldırısına uğradı.

 

İşte o vicdanları karartan günün ardından  Erhan Çelik ve  Hüseyin Kurt TRT Ana Haber'de konuştu. İkili arasında geçen diyaloglar o anları hafızalara yeniden getirip, duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.

"ÇOK ZOR BİR ANDI"

Programa telefonla bağlanan Hüseyin Kurta'a  Erhan Çelik şunları söyledi:

O an karşılaştığım tablo karşısında, gazeteciliğimi, ismimi kimliğimi her şeyimi unuttum. Ve köpeğin dişerini bacağına geçirdiği anda en az senin kadar, ağrı, uyuşukluk hissetim bacağımda. Aslında can havliyle bir yaklaşımdı bu. Kendi canımı kurtarırcasına sana elimi uzatmak istedim ama olmadı şükür ki sağlığın yerinde ve bu akşam birlikteyiz bak konuşabiliyoruz.

Hüseyin Kurt'un  Erhan Çelik'e verdiği karşılık:

Size çok teşekkür ederiyorum. O anı hiç unutamıyorum. Köpeğe nasıl daldığınızı, köpeği üzerimden nasıl almaya çalıştığınızı anımsıyorum. Çok zor bir andı....

Kaynak:sondakika.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.