Erol Evgin - Murat Evgin.. LEVENT KIRCA'YA VEDA MESAJI!

Erol Evgin - Murat Evgin.. LEVENT KIRCA'YA VEDA MESAJI!

Türk pop müziğinin duayenlerinden Erol Evgin, usta tiyatrocu Levent Kırca’ya Facebook hesabı üzerinden yayınladığı mektubuyla veda etti.

Erol Evgin’den Levent Kırca mektubu

 

Gülmek bizi diğer canlılardan ayıran en güzel insanlık halidir.

 

Aklımızı ve ruhumuzu korur mizah.

 

Bu sabah, yeryüzünün en büyük mizah ustalarından biri olan sevgili Levent Kırca’nın ölümüyle, korumasız uyandık dünyaya.

 

Bir ömür boyu, bu sevinçsiz topluma neşe saçmak için çabalayan o büyük komedyen, Edip Cansever’in dediği gibi “Gülmek, bir halk gülüyorsa gülmektir” dercesine kayıp gitti aramızdan.

 

Son yıllarda sanatını yapacak TV kanalı bulamamanın küskünlüğü yüreğinde, bir de veda mektubu yayınlayarak “Daha iyi bir dünyada görüşmek ümidiyle” bizi “Atatürk’le, Cumhuriyet’le kalmaya” davet ederek ayrıldı bu dünyadan.

 Sevgili Levent, bizler senin bu son arzunu yerine getirmek için var gücümüzle çalışacağız.

 Sen ışıklar içinde ol! Yıldızlar yağsın üzerine!...

 

Erol EVGİN

Murat Evgin: “Üzerimizde ne çok emeğin var Levent Kırca”

 

Söz yazarı ve besteci Murat Evgin, usta tiyatrocu Levent Kırca’nın hayatını kaybetmesinin ardından Instagram hesabı üzerinden yayınladığı mesajıyla duygularını, üzüntüsünü takipçileriyle paylaştığı.

Grup Gündoğarken'in "Olacak O Kadar" şarkısıyla başlardı "Olacak O Kadar".. Her bölümü olaydı, kahkahalarla güldürürdü hem de taşı gediğine koyarak, suya sabuna dokunarak.

İlkokulda resmen bir skeci bir hafta konuşup, güldüğümüzü hatırlarım. Bir sonraki bölümü iple çekerdik. Neşemizde, kahkahamızda, mutluluğumuzda ne çok emeği var. Allah rahmet eylesin büyük usta. Mekanın cennet olsun Levent Kırca.

Murat EVGİN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.