Erol Evgin...  TORUN TOMBALAKLA, COŞKU DOLU BİR KONSER !..

Erol Evgin... TORUN TOMBALAKLA, COŞKU DOLU BİR KONSER !..

Turkcell’in eski-yeni kuşakları bir araya getirmek amacıyla 24 Mayıs Pazar günü Çengelköy’de düzenlediği ve İstanbulluların yoğun ilgi gösterdiği Torun Tombalak Şenliği’ne tam 16 bin kişi katıldı.

Fahrettin Kerim Gökay Huzurevi’nden büyükler ile çeşitli okullardan çocukların biraraya gelerek büyükanne,büyükbaba ve torun özlemini giderdiği şenliğe katılanlar, Erol Evgin’in şarkılarıyla keyiflerine keyif kattı.

Aile büyükleriyle torunları eğlenceli bir etkinlikte buluşturmak amacıyla geleneksel hale getirdiği “Torun Tombalak Şenliği” ikinci senesinde Çengelköy’de bir festival havasında geçti.

Türkiye Emekliler Derneği ve Üsküdar Belediyesi ile birlikte eski-yeni kuşaklar arasındaki bağların güçlendirilmesine katkıda bulunduğu ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in de katıldığı şenliğe 16 bin kişi geldi.

Büyükanne ve büyükbabalar gün boyu torunlarıyla keyifli vakit geçirdiği şenliğin en renkli saatleri ise şarkılarıyla 7’den 70’e herkesi mest eden Erol Evgin’in canlı performansı oldu. Erol Evgin’in yıllardır dillerden düşmeyen şarkılarına keyifle eşlik eden İstanbullular Çengelköy’de dev bir halk korosuna dönüştü.

Çocuklar ve yaşlılar birbirini kucakladı


24 Mayıs Pazar günü saat 14.00’te Üsküdar’daki 4 bin 500 metrekarelik Çengelköy İspark Alanı’nda başlayan etkinlikte aile büyükleri torunlarıyla birlikte hem geleneksel ve hem de dijital eğlenceli oyunlar oynadı.

Ödüllü mini yarışmalar düzenlenirken, katılanlara sürpriz hediyeler armağan edildi. Şenlikte torun ile büyükanne ve büyükbaba özlemlerini gidermeleri amacıyla Fahrettin Kerim Gökay Huzurevi’nden büyükler çeşitli okullardan çocuklarla buluştu. İlk kez Torun Tombalak Şenliği’nde karşılaşan çocuklar ve büyükler birbirilerini sevgiyle kucaklarken, güzel bir gün geçirmenin tadına vardılar.

Büyüklere teknoloji eğitimi...


Şenlikte aile büyükleri kısa teknoloji eğitimlerine katılırken; kendileri için geliştirilen Turkcell’in kolay kullanım özellikli akıllı telefonları T50, T60, diğer Turkcell ürünleri ve akıllı telefonlarla ilgili genel bilgi aldılar. Turkcell Emekliler Kulübü üyesi büyükanne ve büyükbabalar Facebook sayfasından paylaştıkları nostaljik resimlerini, etkinlik alanında Nostalji Duvarı’nda görüp torunlarıyla birlikte anılarını paylaştılar.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.