Ersan Erdura... 23 YIL SONRA STÜDYOYA GİRDİ!

Ersan Erdura... 23 YIL SONRA STÜDYOYA GİRDİ!

23 yıl sonra tekrar stüdyoya giren ‘Romantik şarkıların büyük yorumcusu’ Ersan Erdura herkesin kendinde bir şeyler bulacağı ‘Ne Çok Sevmişim’ yeni şarkısıyla ve özlenen muhteşem yorumuyla bizlere tekrar merhaba dedi.

1961 yılında, henüz 12 yaşındayken kurduğu “Boğaziçi Orkestrası” ile katıldığı yarışmada “En iyi amatör orkestra” ödülünü alan, 1967 yılında ise tek başına katıldığı Altın Ses Yarışmasında birinci olmasının ardından 1977 yılında 45’lik plak olarak yayınlanan “Çocuk Gözler” adlı şarkısıyla Türkiye’nin en sevilen sesleri arasında yerini alan Ersan Erdura 1994 yılında yayınlanan ‘Çivi Gibi Çak’ isimli son solo albümünden sonra ilk defa yepyeni bir şarkı ile sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Ses ve fizik olarak Elvis Presley’e çok benzemesi nedeniyle, uzun yıllar boyunca “Yerli Elvis” olarak anılan Ersan Erdura, aynı dönemde birlikte yol arkadaşlığı yaptığı usta yorumcu Tanju Okan’ın 1992 yılında seslendirmiş olduğu ‘Ne Çok Sevmişim’ isimli şarkıyı yeniden yorumlayarak dinleyicileri ile özlem gidermeye hazırlanıyor.

Sözü ve müziği Başak Tümerkan’a ait olan şarkının, düzenlemesi ise Serhat Çiftdal imzası taşıyor. Masteringi Bora Ebeoğlu’nun üstlendiği single çalışmasının fotoğrafları ünlü sanatçılara çektiği konsept fotoğraflarıyla adından sıkça söz ettiren Şahin Tuhan tarafından çekildi.

OSSİ Müzik etiketiyle müzikseverlerle buluşmaya hazırlanan ve yapımcılığını Hakan Eren’in yaptığı ‘Ne Çok Sevmişim’ isimli single çalışması yaz aylarının sonunda sonbaharın sarı hüznüne eşlik edercesine Türk Pop Müziğinin romantik sesi Ersan Erdura ‘nın yorumuyla can buluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.