Esen Şeyda... "KOPYAM YOK" !..

Esen Şeyda... "KOPYAM YOK" !..

Esen Şeyda 7 şarkıdan oluşan ve kendi adını taşıyan ilk albümünü Arpej Yapım etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sundu.

Söz ve müzikleri sanatçının kendisine ait şarkılardan oluşan albümde düzenlemeler ise albümün müzik direktörlüğünü üstlenen Serkan Ölçer’in imzasını taşıyor.


Albümün ilk video klipi Esen Şeyda’nın kartonet fotoğraflarını da çeken Gökhan Palas’ın yönetmenliğinde “Kopyam Yok” isimli şarkıya çekilecek. Klip önümüzdeki haftalarda müzik kanallarında yayına girecek.
 
BİYOGRAFİ:

Esen Şeyda İzmir doğumlu olup ilk orta ve lise eğitimini İzmir’de tamamladı. Çocuk yaşlardan itibaren müzik ile ilgilenen Esen Şeyda çeşitli korolarda şarkı söyledi. İzmir Karataş Lisesi eğitimi sırasında 9 Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuarı sınavına girip kazandı.

Lise sonrası karşı konulamaz müzik tutkusu ile kendini sahnede buldu. İzmir Kent Orkestrasında 6 yıl solistlik yaptıktan sonra, İzmir Büyükşehir Belediyesi bandosuna solist ve flütist olarak girdi ve halen bu görevine devam etmektedir.  Çeşitli ülkelerde konserler veren Esen Şeyda İtalya ve St. Petersburg gibi ülkelerde ki festivallerde görev almıştır.

İBB  POP orkestrasıyla Belçika ve Yunanistan’ın Kos adasında bando festivallerinde sahneye çıkan Esen Şeyda Azerbaycan da da çok sevilmiş ve birçok konser vermiştir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.