Eski Köye Yeni Adet... TAM KADRO STÜDYOYA GİRDİLER!..

Eski Köye Yeni Adet... TAM KADRO STÜDYOYA GİRDİLER!..

“Eski Köye Yeni Adet” filminin oyuncuları geçtiğimiz gün Beyoğlu’ndaki stüdyoda buluşup, “Lorke Lorke” şarkısını birlikte seslendirdi.

Kayıt sırasında oyuncular çok eğlenince, ortaya renkli görüntüler çıktı.

Başrollerini Bülent Emrah Parlak, Füsun Demirel, Burcu Gönder Parlak, Nail Kırmızıgül, Haki Biçiçi ve Gülhan Tekin gibi usta oyuncuların paylaştığı “Eski Köye Yeni Adet” filminin vizyon tarihi olan 20 Temmuz’a geri sayım başladı.

Başrol oyuncularından Bülent Emrah Parlak, sinemaseverleri sıcak, hareketli ve komik bir filmin beklediğini dile getirirken Burcu Parlak, filmin abartıdan uzak ve izleyicinin çıktığında gittiğine hiç pişman olmayacağı bir film olduğunu ekledi.

Nail Kırmızıgül ise filmin ana akım sinemamıza yakın duran, sosyal meseleleri eğlenceli bir dille anlatan, ailece tekrar tekrar izlenecek harika bir komedi filmi olduğunu belirtti.

Sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanan filmde; Meltem Yılmazkaya, Osman Akça, Muhammed Cangören, Asiye Dinçsoy, Nursel Köse, Gürsü Gür, Güner Özkul, Nilüfer Kılıçarslan, Ali Rıza Kubilay, Ali Rıza Tanyeli ve Derya Karadaş gibi başarılı oyuncular da yer alıyor.

90'lı yıllarda bir köyde doğum kontrolü için kadınlara spiral takılmasının ardından köyde kadın ve erkekler arasında yaşanan birbirinden komik olayları konu alan “Eski Köye Yeni Adet”, 20 Temmuz’da sinemalarda...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.