Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz... HIZIR ESKİSİNDEN DE GÜÇLÜ!

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz... HIZIR ESKİSİNDEN DE GÜÇLÜ!

Oktay Kaynarca'nın, 'Hızır' adlı bir mafya babasını, Deniz Çakır'ın ise 'Hızır'ın eşi 'Meryem'i canlandıracağı mafya dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 6 Ekim Salı akşamı 5.bölümüyle ATV ekranlarında...

5.Bölüm:

Bir devlet adamını gözünü kırpmadan öldürdüğü zannedilen Hızır Çakırbeyli yaptığı güç gösterisi ve korkusuzluğuyla eskisinden daha çok tehlike arz eden birine dönüşür. 

Artık nefes alması bile Ünal Kaplan’ı ve masasındakileri tedirgin eder. Ailesinden bildiği insanların onun için kurduğu pusular hapiste de huzur vermez. O'nu koruyup kollayan Şahin Ağa’nın yanından alınıp başka bir koğuşa geçirilen Çakırbeyli’yi zor zamanlar bekler.

Ayrıca sevdiği kadın Nazlı da Çakır'ı bir oyunun içine sürükler; çünkü karnındaki çocuğu korumak için tek çaresi sevgilisine onun düştüğünü söylemektir. Hapisteki kocasının hasretini çeken Meryem Çakırbeyli bu oyuna inanır ve bir nebze olsun rahatlar.

Bu sırada dışarıda ağabeyinin yerine Ünal Kaplan’ın masasına oturan İlyas’ın aldığı duygusal kararlar kaderini etkileyecektir. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.