Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz... HIZIR KONTROLÜNÜ KAYBEDİYOR!

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz... HIZIR KONTROLÜNÜ KAYBEDİYOR!

Oktay Kaynarca'nın, 'Hızır' adlı bir mafya babasını, Deniz Çakır'ın ise 'Hızır'ın eşi 'Meryem'i canlandıracağı mafya dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 24 Mayıs Salı akşamı 37.bölümüyle ATV ekranlarında...

37.Bölüm:

​​Alparslan, Ünal Kaplan’ın oyununa beklenmedik hamlesiyle karşılık vermiştir.  Herkes Özkan’ın ölümüne oylama yapılmasını beklerken, masadaki sürpriz kan kaybı dengeleri bozar.

Yokluğunda yaşananlara karşılık olarak ilk hamle Ünal Kaplan’dan mı yoksa Özkan’ın arkasındaki gücü öğrenip henüz bir şey yapamamış olan Hızır Çakırbeyli’den mi gelecektir?

Cenaze evinde artan gerilim de işleri iyice karıştırır. Toprak’ın arkasında bıraktığı yeğeni bu ölüme sessiz kalma niyetinde değildir.

Kontrolün her geçen gün elden gittiğini gören Hızır Çakırbeyli yeni dostlarıyla uzlaşma yoluna gitme konusunda artık kararlıdır.

Masada bunlar yaşanırken Çakırbeyli hanesi de iç karışıklıklarıyla uğraşır. Meryem, Esra’yı aldattığını düşündüğü İlyas’a tepkisini sert gösterir.

Alparslan’ın eline tekrar silah aldığının öğrenilmesi de aileyi telaşlandıracaktır. Nazlı cephesinde ise olayları karıştıran bu kez Nurten olur.

Korkuları artan Nazlı’nın Hızır’a üçüncü hatayı yapması an meselesidir...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.