Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz... MASA DAĞILMAK ÜZERE!

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz... MASA DAĞILMAK ÜZERE!

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Deniz Çakır ve Sanem Çelik’in yer aldığı 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' 28 Mart Salı günü 20.00’da 63. bölümüyle atv'de izleyicisiyle buluşacak.

 

63.Bölüm:

Masanın etrafındakiler hatalarının bedelini örgütle savaşmak zorunda kalarak ödüyor. Simsar Cemil’e düzenlenen baskının sonuçları ağır olur.

Ava giderken avlanan masa üyelerinden Ender’in korktuğu başına gelmiştir. Herkesi bitirme planlarında eylemlerine ara vermeyen Avni ve Cemil silah ticaretinde tekel olma yolunda birlikte hareket etmeye devam ederler.

Hızır'ın ise sabrı taşmaktadır. Avni'yi örgüte karşı birlikte hareket etmeye yanaşmazsa öldürmekle tehdit eder. Bunun için ilk isteği düşmanlarını köşeye sıkıştı​rabileceği bir adrestir.

Ünal’ın derdi de hem CIA tarafından korunan hem de İstihbaratta eli kuvvetli olan Avni’yi bitirmektir. Böylece eski gücüne tekrardan sahip olabilecektir.

CIA ile bir araya gelen Alp ile Ceylan oynadıkları tehlikeli oyunda çok önemli bir noktaya gelirler. Kimin kazanacağını kestirmenin güç olduğu bu kumarın sonunda kaybedeni feci bir son beklemektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.