Esra-Ceyda Ersoy... CİCİŞLER, "TEMEL İLE DURSUN" FİLMİNDE !..

Esra-Ceyda Ersoy... CİCİŞLER, "TEMEL İLE DURSUN" FİLMİNDE !..

Geçtiğimiz günlerde çekimleri tamamlanan Temel ile Dursun İstanbul'da isimli sinema filminde rol alan Esra - Ceyda kardeşler merakla beklenen filmin vizyon tarihini açıkladı.

Vizyon tarihi belli olmadan basına net bir açıklama yapmayan güzel oyuncular filmin 5 Şubat'ta vizyona gireceğinin müjdesini verdiler.

Wilma Elles, Alay Cihan, Tahsin Taşkın, Engin Alkan, Esin Civangil, Hülya Polat, Metin Yıldırım, Yakup Yavru, Metin Keçeci, Alparslan Özmol, Mutlu Vural, Eşref Kolçak, Nuri Alço, Özlem Savaş, Coşkun Göğen ve Yavuz Karakaş başta olmak üzere bir çok ünlü isimlerin yer aldığı filmin senarist ve yönetmenliğini İhsan Taş üstleniyor.

Güzellikleriyle olduğu kadar, yaptığı çalışmalarla da isminden sıkça söz ettiren Esra - Ceyda kardeşler sette sergiledikleri başarılı performanslarıyla filmin yönetmeni İhsan Taş'tan tam not aldılar.

Genç yönetmen, Esra - Ceyda kardeşler için "Gerek yetenek, gereksede iş disiplini olarak son derece uyumlu insanlardı. Bize sette hiç bir konuda sorun yaşatmadılar. İşine zamanında gelip, görevlerini çok iyi bir şekilde yerine getirdiler. Onlarla çalıştığım için çok mutluyum. Yeni çekeceğim projelerde de kendileri ile büyük bir zevkle çalışmak isterim" derken.

Esra - Ceyda kardeşlerde "Bize bir çok projelerden teklifler geliyor ama biz yer alacağımız projelerin kaliteli olmasını istediğimiz için ince eleyip sık dokuyoruz. Böyle bir ekip ile çalıştığımız için bizde çok mutluyuz. 5 Şubat'ta tüm sinemaseverleri filmimize bekliyoruz" diye konuştular.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.