Esra Erol...  OĞLU İDRİS ALİ İLE SURVİVOR OYNARSA!

Esra Erol... OĞLU İDRİS ALİ İLE SURVİVOR OYNARSA!

Başarılı televizyon yıldızı ve sunucusu Esra Erol hafta sonunu ekibi ve ailesi ile birlikte doğanın kucağında geçirdi.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı tatilini fırsat bilen Esra Erol,  Ağva-Şile sahil yolundaki Woodyville Tree Houses and Cowboy City de 45 kişilik tüm ekibiyle piknik yapıp survivor oynadı.

Renkli ve eğlenceli sahnelerin yaşandığı piknikte Oğlu İdris Ali ie Survivor oyunları oynayan Esra Erol'un neşesi görülmeye değerdi.

Hafta içi her gün Atv’de yayınlanan “Esra Erol’da” isimli evlilik programı ile reyting rekorları kıran Esra Erol, Ağva’da ekibiyle tatil yaptı.

esrarol_ekip_agva.jpg

10 yıldır evlilik programı sunan ve evlilik formatını ilk hayata geçiren, bulunduğu konuma kendi başarısı ve çalışmaları ile gelen Esra Erol, bu başarısını ve yorgunluğunu ekipçe tatile giderek kutladı.

10 senenin sonunda ekipçe tatil keyfi yaşayan başarılı sunucu yaşadıkları eğlenceli anları Instagram’dan paylaştı.  #EsraErolFestivali ve #EsraErolEkipTatili etiketleri ile paylaşım yapan Esra Erol ekibinin eğlenceli dakikaları gözlerden kaçmadı.

Bugün yayınlanan vtr’de Esra Erol ve Ali Özbir’in kıyasıya rekabeti günün en çok konuşulan konusu oldu. Farklı takımlarla survivor parkurunda karşı karşıya gelen çift kıyasıya mücadele verdi. Ali Özbir’in yarışmayı kazanmak için yaptıkları, başarılı sunucuyu çileden çıkardı.

Parkurun en dikkat çeken ismi, çiftin büyük oğlu İdrisali oldu. Esra Erol’un tatilde oğlu İdrisali ile yaptığı Survivor parkuru sosyal medya da büyük beğeni topladı.

esraerol_kocasi_agva.jpg

Tatilini dolu dolu geçirip bu eğlenceli dakikalarını sosyal medyada takipçileriyle paylaşan Esra Erol’a yüzbinlerce beğeni ve yorum geldi.

Esra Erol ve ekibi son olarak kamp ateşi yakmayı da ihmal etmedi ve ateşin etrafında şarkılar söyleyerek eğlencenin doruk noktasını yaşayarak, stres attı. 

İŞTE ESRA EROL VE İDRİS ALİ'NİN SURVİVOR'UNDAN GÖRÜNTÜLER...

esraerol_survivor_idrisali1.jpgesraerol_survivor_idrisali.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.