Esra Erol... HELAL OLSUN... SÖZÜNÜ TUTTU!

Esra Erol... HELAL OLSUN... SÖZÜNÜ TUTTU!

Atv ekranlarında yayınlanan evlilik programı sunucusu Esra Erol, geçtiğimiz günlerde evlenen çiftler arasında gerçekleşen yarışmada bir çiftin kazanacağı arabayı Mehmetçik vakfına bağışlama isteğini söylemesi üzerine duygulu anlar yaşamıştı.

Atv ekranlarında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran evlilik programı sunucusu Esra Erol, geçtiğimiz günlerde evlenen çiftler arasında gerçekleşen yarışmada bir çiftin kazanacağı arabayı Mehmetçik vakfına bağışlama isteğini söylemesi üzerine duygulu anlar yaşamıştı.

Ancak yarışmayı çift kazanamadı. Esra Erol’da çiftin hayalini gerçekleştireceğini canlı yayında duyurdu.

Esra Erol sözünü tuttu.

Esra Erol kazanacakları arabanın fiyatı kadar tutarı Mehmetçik vakfına bağışladı.

Dün yayınlanan bölümde Mehmetçik vakfı genel müdürlüğü adına gelen İstanbul Avrupa yakası temsilcisi emekli kurmay Albay Mustafa Akyol Esra Erol’un yaptığı bağıştan son derece mutlu olduklarını ve teşekkürlerini dile getirdi.

 İzleyiciden bu davranışıyla büyük alkış alan başarılı sunucu “Ben baş komiser çocuğuyum, Kütahyadayken senelerce asker ve polislerle bir arada yaşardık.

En önemlisi toprağımızı ve vatanımızı koruyan Mehmetçiklerimizi Allah evlerine dönmeyi ailelerine, sevdiklerine kavuşmayı nasip etsin.

Vatanım için bu hizmeti yapmak, benim bireysel görevlerimden biridir. Herkesi bu anlamda teşvik ediyorum.” Dedi ve gözyaşlarına hakim olamadı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.