Esra Erol... TOHUM OTİZM VAKFINA DESTEK

Esra Erol... TOHUM OTİZM VAKFINA DESTEK

Başarılı sunucu Esra Erol bugün, Tohum Otizm Vakfı’nın Genel Müdürü Betül Selcen Özer ve Kurucu Başkan Yardımcısı Aylin Sezgin’i programına konuk alarak, otizm vakfı için çağrıda bulundu.

Otizmli çocuklar yararına 2006 yılından beri geleneksel olarak düzenlenen ve büyük ilgi gören “Tohum Otizm Vakfı Yılbaşı Alışveriş Şenliği”, bu sene onuncu yaşını kutluyor.

Bu sene ilk defa 2 gün olarak 22-23 Kasım tarihlerinde saat 10:00–21:00 arasında

gerçekleşecek etkinliğinin yeni mekanı Four Seasons Hotel at the Bosphorus olacak.

Geçtiğimiz sene bini aşkın kişinin ziyaret ettiği etkinliğe, bu sene ise en az 3.000 ziyaretçinin katılması bekleniyor.

23 Kasım Perşembe günü saat 17:00 –19:30 arasında Kürşat Başar ve orkestrası sahne alacak. Etkinlik ziyaretçilerine açık bu özel performans sırasında 10 özel hediyenin çekilişi de gerçekleşecek.

Çekilişte ise, Boybeyi’nin  Tohum Otizm Vakfı’na bağışladığı özel tasarım mücevherin yanısıra, Four Seasons Dubai ve Sultanahmet otellerinde 3 gece konaklama, Siren Ertan’dan özel tasarım Bolero, Avusturya / VIVAMAYR Detoks ve Sağlık Merkezinden 1 hafta konaklama, Ressam Didem Yağcı’dan tablo, Bell&Ross’dan saat, Kwanpen’den çanta, Felekşan Onar’dan çok özel bir parça ile THY’dan Los Angeles’a Business Class gidiş-dönüş 2 kişilik uçak bileti yer alacak. 

Unutmayın! Erken tanı ve eğitimle, otizmli bir çocuk yeniden doğabilir!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.