Esra Erol... 'YAPTIĞIM İŞ ÇOK KUTSAL!'

Esra Erol... 'YAPTIĞIM İŞ ÇOK KUTSAL!'

İlk kez Ankara'da bir etkinliğe katılan Erol, Şükredecek binlerce nedenim var diye söyleşiye başladı, ‘Mutlu bir evliliğim, sağlıklı iki çocuğum, güzel, başarılı bir kariyerim var.

Şükredecek binlerce nedenim var diye söyleşiye başladı, ‘Mutlu bir evliliğim, sağlıklı iki çocuğum, güzel, başarılı bir kariyerim var. O yüzden olaylar ve insanlarla ilgilenmek yerine gülmek için çaba harcayanlardanım’.

‘Herkesin hayatında olumsuz anlar ve durumlar oluyor ama ben genelde olumsuz durumlarda kendime özel ve güzel anlar bulmaya çalışıyorum’.  Dedi.

İki erkek çocuğu olan Erol, üçüncü çocuğu ister misiniz? Sorusuna ise,

‘Çocukları çok seviyorum üçüncü çocuk şimdilik kısmet  ama baba (Ali Özbir)  bu konuda biraz tereddüt ediyor çünkü ne kadar çocuğunuz olursa o kadar sorumluluğunuz artıyor.’ 

‘Gün boyu yanında olamadığınızdan  aklınız hep çocuklarda kalıyor. Ailede En güvendikleriniz onların yanında oldukları halde yinede binbir farklı senaryo üretiyorsunuz’. Dedi.

‘Bugüne kadar 322 çifti evlendirdim. Seven insanların hayatını kurmalarına destek olmak o özel anlarında yanlarında payınızın olduğunu bilmek büyük mutluluk benim için düşünsenize  hayatları boyu birbirini aramış ama bulamamış iki aşk yolcusuna çıkacakları yolda elele yürümelerine vesile olmak  büyük şans’.  

‘İki seven insanı bir araya getirmek işimi  kutsallaştırıyor’ dedi.

En hangi ünlüyü evlendirmek istersiniz? Sorusuna ise

En çok Alişan’ı evlendirmek isterim. Alişan seni yayına bekliyorum diyerek söyleşisini sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum