Esra Erol'da... 30 YILLIK YALAN SON BULDU!

Esra Erol'da... 30 YILLIK YALAN SON BULDU!

Esra Erol’da programına başvuran aileler yapılan ihbarlara istinaden Esra Erol’un detaylı araştırmaları ve ses getiren yayınları ile çocuklarına kavuşmaya başladılar.

1980- 1998 yılları arasında Adana Meydan Doğum evinde dünyaya getirdiği çocuğu kendisine çeşitli bahanelerle teslim edilmediği iddiası ile Esra Erol’da programına başvuran aileler yapılan ihbarlara istinaden Esra Erol’un detaylı araştırmaları ve ses getiren yayınları ile çocuklarına kavuşmaya başladılar.

esraerolda_kavusma_1.jpg

Farklı aracılar ile sahiplendirilen onlarca çocuktan sonra iddiaları gerçekleyen şekilde Adana Meydan Doğum evi hasta bakıcısı Ümmühan İyi tarafından hastanede doğduktan sonra biyolojik annesinden alınarak başka bir aileye yasa dışı yollarla evlatlık verilen Neslihan A. her iki ailenin verdiği bilgiler ve Dna örnekleri doğrultusunda biyolojik ablalarına kavuştu.

Böylece Adana’da yasa dışı yollardan çocuk sahiplendirmeye ismi karışan ve bunu inkar eden şüphelilerin de suçlarının ortaya çıkarılmasına bir adım daha yaklaşıldı.

Hastane hemşireleri, hasta bakıcıları ve doktorları ile ilgili bu yönde yüzlerce daha çocuk ismi zikredilerek konu ile ilgili cezai ve idari soruşturma da Adana’da yürütülmektedir.

Programda Esra Erol’un duyurularıyla birlikte yaşadıkları mağduriyetin aslında kötü niyetli kişilerin çocukları satmak amaçlı kaçırılmasından kaynaklı olabileceğini öğrenen ve bu sayede hak arama cesareti gösteren ailelerin bilgi edinme kanunu kapsamında hastaneden evrak talepleri skandalın en şaşırtıcı yanı.

Çocuklarının öldüğü gerekçesiyle teslim alamayan aileler canlı ve sağ doğum yaptıklarına dair resmi evraklarla bir kez daha sarsılmaya devam ediyor.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.