Esra Erol’da... CANER TOYGAR’DAN SERT AÇIKLAMA!

Esra Erol’da... CANER TOYGAR’DAN SERT AÇIKLAMA!

Caner’in evine neden zorla girildi? Caner boşanma sürecinde olduğu eşi için neler söyledi?

Berke Kentli ve Caner Toygar’ın boşanma davası devam ediyor. Hemen hemen her gün taraflardan gündemde bomba etkisi yaratacak açıklamalar geldi.

Caner Toygar; ”Berke’nin tek amacı beni tahrik etmek”

“Yalvarırım peşimi bıraksın, artık çok bunaldım. Depresyon hapları demişler, biz doktora beraber gitmedik mi? Panik hastası değil miyiz?

Beraber kullandığımız ilaçlar değil mi bunlar. Bana Berke kendisi yalvardı, baskı kurdu doktora gidelim diye.

Cebimde para olsa bütün parasını vereceğim. Berke’nin babasına ulaşmaya çalışıyorum. Salih Zafer Kentli lütfen bana ulaşın. Ne demek makyaj malzemelerini Caner kullanıyor.

Kendisi kullandığı makyaj malzemelerinin reklamını yapıyor. Evde makyaj malzemeleri var. Böyle bir cümle kullanılır mı? Yazıklar olsun… Evlenmeden önce çok büyük kavga ettik.

O zaman neden polise gitmedin. Para para para para nasıl kurtulacağım. Berke beni hiç bir zaman sevmedi. Tülin’le bize milyonlar verdiler, yine de evlenmedim. Ben para için kendimi satmam, bunu herkes çok iyi bilir.

Para için satsaydım, şuan bu halde olmazdım. Herşeyim olurdu. Açta kalsam, parasız da kalsam evlenmem dedim. Kabul etmem dedim ve 5 sene aç kaldım. Soyadımı taşıma bari ya.

Esra hanım siz bizim için neler yaptınız, işe gelmeye utanıyorum artık. En sonunda üzüntüden hasta olacağım. 15 sene önce ne yaşadıysam aynı şeyleri yaşatıyorsunuz bana. Size yazıklar olsun.

Esra Erol “Ayrılığın da düzgün olanı makbuldür. İnsan ne yaşarsa yaşasın, ayrılıkta sergilediği tavır ve davranışlar bundan sonraki ilişkileri için de çok önemli. Sizin bu noktaya gelişiniz benim için büyük hayal kırıklığı” dedi.   

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.