Esra Erol’da… SAHTE HOCAYA İNANDI, EVDEKİ TÜM EŞYALARI NEHİRE ATIP EŞİNİ TERK ETTİ!

Esra Erol’da… SAHTE HOCAYA İNANDI, EVDEKİ TÜM EŞYALARI NEHİRE ATIP EŞİNİ TERK ETTİ!

Esra Erol’da programa katılan Kenan Aktepe “ Eşi Yasemin Aktepe’nin kendini fala büyüye kaptırdığını, evi terk ettiğini ve ortadan kaybolduğunu iddia etti. İşte Kenan Aktepe’nin büyük iddiaları.

KARISI YASEMİN KENDİNİ FALA KAPTIRDI, EVİNİ TERK ETTİ, ORTADAN KAYBOLDU!

Kenan Aktepe “ ben namazında ve niyazında inançlı bir insanım. Yuvam yıkılmasın diye bugüne kadar sesimi çıkarmadım ama iş çığırından çıktı. Eşim Yasemin beni 4-5 kez hocaya götürdü. Hocanın hazırladığı suları bana zorla içiriyor. Yemeğin içine suları koyuyordu. Evim de, halı da, perde de, yatakta büyü var diyerek evdeki tüm eşyaları bir nehire attı. Evimizi bile taşıdık. Eşim ve babası hocalara bir ev parası kadar ödeme yaptı.”

Canlı yayına bağlanan Yasemin Aktepe iddiaları kabul etti. “Gittiğimiz hocalar sıkıntılardan kurtulmamız için halıları yatakları bize nehire atmamızı söylediler. Bu yüzden attık. Benim ailem ve Kenan’ın babasıyla beraber gittik ” dedi.

Esra Erol ise, “Hurafelerden medet uman bu şarlatanlıklara inanan bu uğurda parasını malını mülkünü veren maalesef ki çok kişi var. Sözde hoca lakaplı bu insanlar sizleri kullanıyor” dedi.

Kenan Aktepe eşinden biran önce boşanmak için ise Esra Erol’dan yardım istedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.