Esra Saraçoğlu… SON SEKSİ KEDİCİK!..

Esra Saraçoğlu… SON SEKSİ KEDİCİK!..

Adnan Oktar'ın meşhur kediciklerinden biri olan Esra Saraçoğlu, sosyal medya hesaplarından paylaştığı fotoğraflarla olay yaratıyor.

Fiziği ve güzelliği ile büyüleyen Adnan Hoca’nın diğer kediciklerinin aksine sarışın değil de esmer olan Esra Saraçoğlu Sosyal Medya adreslerinde paylaşmış olduğu fotoğraflarla da adından sıkça söz ettirmeyi başarıyor…

Adnan Oktar, A9 kanalında yayınlanan programında son gözdesiyle dans edip kendinden geçti. Adnan Oktar ve son kediciğin dansı sosyal medyayı salladı. Oktar, canlı olarak yayınlanan programında Saraçoğlu ile dans etti. Kendini oyuna kaptıran Oktar, adeta mest oldu.  Adnan Oktar'ın programı A9 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Her programda ilginç anlar yaşanan canlı yayına bu sefer de Adnan Oktar'ın kedicikle dansı damga vurdu. İzleyen herkesi oldukça şaşırtan görüntü sosyal medyada da çok konuşuldu.

ESRA SARAÇOĞLU KİMDİR?

A9 televizyon kanalında çeşitli konularda sunuculuk yapmaktadır. İstanbul da yaşamaktadır. İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur. “devletgazetesi “ ve “kadıköygazetesi” adlı sitelerde köşe yazarlığı yapmaktadır. İngilizce bilmektedir.

Sosyal Medya Adresleri :

Twitter : twitter.com/esrasaracoglu

İnstagram : instagram.com/esrasaracoglu_

Facebook : facebook.com/esra.saracoglu.10

Kendisi hakkındaki görüşlerinizi konu altından yorum olarak paylaşabilirsiniz.

"SEKSİ KEDİCİK" ESRA SARAÇOĞLU'NUN BİRBİRİNDEN SEKSİ FOTOĞRAFLARI

ESRA SARAÇOĞLU'NUN HİÇBİR YERDE GÖREMEYECEĞİNİZ VİDEOSU;

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.