EV KUŞU ÇİĞDEM TUNÇ VE YUSUF GÜNEY'E KONUYOR'

EV KUŞU ÇİĞDEM TUNÇ VE YUSUF GÜNEY'E KONUYOR'

Hafta sonu ekranının en meraklı, heyecanlı, enerjik ve kıpır kıpır programı Ev Kuşu, Evrim Akın’ın muhteşem sunumuyla hafta sonları Show TV’de izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor.

Evrim Akın ile Ev Kuşu bugün, güzel oyuncu ve sunucu Çiğdem Tunç’un kapısını çalıyor. Evrim Akın, Çiğdem Tunç’un ev halini ekranlarınıza getirip, tadına doyum olmaz renkli bir sohbetin kapılarını sizlere aralayacak.

Evrim Akın ile Ev Kuşu’nda şen şakrak bir sohbet eşliğinde, şarkılar söylenerek mutfakta hünerler sergilenip yemekler yapılacak, gardroplar açılıp sahne kostümleri giyilerek şov yapılacak, albümler açılıp anılar tazelenecek.

Ev Kuşu’nda gizli saklı hiçbir şey kalmayacak !

Evrim Akın ile Ev Kuşu, 28 Mart Cumartesi günü saat 13.00’te yeni bölümü ile Show TV’de!

Evrim Akın ile Ev Kuşu bugün, popüler müziğin başarılı ismi Yusuf Güney’e misafir oluyor. Evrim Akın, ünlü şarkıcının ev halini ekranlarınıza getirip, tadına doyum olmaz renkli bir sohbetin kapılarını sizlere aralayacak.

Ev Kuşu’nda sıcak bir sohbet eşliğinde albümler açılıp, anılar tazelenecek. Ünlü şarkıcının bugüne kadar hiç görülmemiş fotoğraflarına ve çok özel görüntülerine belki de ilk kez siz tanık olacaksınız...

Evrim Akın ile Ev Kuşu, 29 Mart Pazar günü saat 13.00’te sürprizlerle dolu yeni bölümü ile Show TV’de!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.