Eve Dönüş... DENGELER DEĞİŞİYOR!

Eve Dönüş... DENGELER DEĞİŞİYOR!

Sezonun iddialı dizilerinden “Eve Dönüş” dizisi 8. bölümüyle 2 Aralık Çarşamba günü atv ekranlarında olacak.

8.Bölüm Özeti:

Kürşat, bulduğu kolyeyle artık Leyla’nın Pınar ile bağlantısı olduğundan emindir. Leyla (Pınar) Kürşat’ın bu şüphesini yok etmek için onu Aşıklar Tepesi’ne götürür. Uçurumun kenarında hatırladıklarının etkisiyle yıkılan Kürşat, teselliyi Leyla’nın yakınlığında bulur.

Onların bu yakınlaşmasını gizlice izleyip fotoğraflayan İpek, bu durumu Yusuf ile yakınlaşmak için kullanır. Leyla ve Kürşat’ın birlikte fotoğraflarını gören Yusuf’un, Leyla’ya olan güveni iyice sarsılır. Genç adam İpek ile birlikte Vedat ve Leyla’nın ilişkisini araştırmaya başlar. Bu araştırma Yusuf’u Vedat’la ilgili yeni bilgilere de ulaştıracaktır. 

Kürşat’ın Leyla’ya yapacağı beklenmedik teklif karşısında genç kadının Yusuf ile arası açılırken,  yaşanan durum karşısında kendini kaybeden Canan, ise tüm sinirini Elif’ten fazlasıyla çıkarmaya devam eder. Leyla’nın teklifi kabul etmesiyle konakta bütün dengeler değişecektir. 

Cengizhan cinayetinde baş şüpheli olarak sorguya alınan Oflaz, emniyetin ortak kararıyla görevden alınır. Mesleğini, hayatını kaybetmiş kabuğuna çekilmişken Leyla’nın ziyareti Oflaz’ın acısını daha da arttırır. 

Leyla, Canan’ın bebeğinin kendisinden olduğunu söyler.  Bunun üzerine gözü dönen Oflaz, Kürşat’ı öldürmek için peşine düşer. Aynı anda Elif de annesinin doğum günü için bir parti hazırlamış, tüm sevdiklerini toplamıştır. Bu sürpriz parti Oflaz’ın davetsiz katılımıyla kâbus gibi bir geceye dönüşür…

EVE DÖNÜŞ’ÜN MİNİK YILDIZI YETENEĞİYLE BÜYÜKLERE PARMAK ISIRTIYOR!

Eve Dönüş dizisinin Elif’i Leyla Kırşan, kısa zamanda Türkiye’nin gönlünü fethetti. Eve Dönüş dizisindeki canlandırdığı karakterle günümüzün çok konuşulan çocuk yıldızlarından biri olan Leyla Kırşan, yeteneğiyle kendi gibi oyuncu olan üstatlarından övgüler aldı. Küçük yaşta olmasına rağmen, üstlendiği rolle ve ekranlara yansıyan sevimli halleriyle kısa zamanda seyircilerin beğenisini topladı.

evedonus_leylakirsan.jpg

7 yaşındaki minik oyuncu Leyla Kırşan’ın, dizideki performansını başarılı bulan yönetmeni Kartal Çidamlı, küçük oyuncunun kendisini öğretmeni olarak gördüğünü söyledi. Ayrıca Kartal Çidamlı, “Küçük prensesimizin başarılı oyunculuğunu takdir etmek için, ona seveceği bir hediye verdim” dedi. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.