EVİNİZDE, İZLEYEREK PARA KAZANABİLİRSİNİZ…

EVİNİZDE, İZLEYEREK PARA KAZANABİLİRSİNİZ…

Ünlü tiyatro sanatçısı Hakan Bilgin’in sunumuyla ekrana gelecek Herkes Kazanır, 23 Mayıs Salı günü saat 23.30’da canlı yayınla Show TV’de başlıyor!

Türkiye’nin ilk interaktif yarışması olan ve teknolojiyle bilgiyi buluşturan Show TV’de ekrana gelecek yarışma programı Herkes Kazanır’da tüm izleyenler para kazanma fırsatı buluyor.

Televizyon başında yarışmayı izleyen seyirciler, programdaki yarışmacılarla aynı anda mobil telefonlarından ekrandaki sorulara yanıt vererek yarışmaya katılıyor ve doğru cevapladıkları soru başına puan kazanıyorlar.

Akıllı telefonu olan herkese açık olan yarışmada, yanlış verdikleri cevaplarda ise joker haklarını kullanarak yarışmaya devam etmek mümkün. Joker hakkı ise DenizBank’ın belli uygulamalarını indirip kullanarak gerçekleşiyor.

Yarışmada kazanılacak puanların karşılığı olan Qapel’ler ile herkese açık olan fastPay cüzdan üzerinden üye iş yerlerinde %30’a varan indirimlerle ödeme ve faturasız hatlara TL yüklemesi yapılabiliyor.

"HERKES KAZANIR", DENİZBANK İŞBİRLİĞİ İLE HERKESE KAZANMA FIRSATI SUNUYOR!

Son üç yılda hayata geçirdiği yenilikçi uygulamaların başarısını uluslararası platformlarda “En Yenilikçi Banka” unvanıyla taçlandıran DenizBank, dijital alanda imza attığı “ilk”lere bir yenisini daha ekledi.

Banka Türkiye’nin ilk interaktif yarışması olan Herkes Kazanır’da evinden programı takip eden ve mobil uygulama ile yarışmaya dahil olan herkese kazanma fırsatı sunuyor.

Stüdyoda yarışan yarışmacı ile evinde izleyen seyirciye aynı anda kazanma şansı veren yarışmaya katılmak için “Herkes Kazanır” uygulamasını akıllı telefonunuza indirmek yeterli.

Yarışmada kazanılan puanların karşılığı olan Qapel’lere “Herkes Kazanır” uygulamasında “Qapel Hesabım”dan, indirimin geçerli olduğu üye işyeri bilgilerine ilişkin detaylara ise www.fastPay.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.