Evli ve Öfkeli... 4 ALDATILAN KADIN, 4 İNTİKAM!

Evli ve Öfkeli... 4 ALDATILAN KADIN, 4 İNTİKAM!

Yapımını Süreç Film’in, yapımcılığını Ali Gündoğdu’nun “Evli ve Öfkeli” dizisi 8. bölümüyle 29 Kasım Pazar günü ATV ekranlarında olacak.

8.Bölüm Özeti:

Engin ve Sevda’nın hiç vakit kaybetmeden evleneceğini öğrenen Dilek, bundan sonra onlarla uğraşmayacağına dair söz vermiştir. Ancak Seray buna izin vermez. Dilek burada üzülürken Sevda ve Engin hiçbir şey olmamış gibi mutlu mesut yaşayamazlar. Bu evliliğin gerçekleşmemesi için plan yaparlar.

Esra ve Cihan, Dilek’in ellerine tutuşturduğu Zeynep bebekle alışverişe çıkarlar. Bu alışveriş hem Esra ve Cihan’ı birbirine yakınlaştırır hem de Esra’nın karnındaki bebekle bağını güçlendirir. Bu arada Murat, Selin’in onu Kenan’a götüreceğini düşündüğü için onu takip etmeye başlar. Esra, Murat’ın ondan habersiz iş çevirdiğini anlar. 

Seray, Sevda ve Engin’in evliliğini engellemek için kurdukları planda başrol oynarken, Macit de kendini Seray’a affettirmek için çırpınmaya devam eder. Seray’ın Deniz’e duyduğu korku ağır basar ve Macit’ten Deniz’i araştırmasını ister.

Mine ise Gaye’nin ona bıraktığı Zeynep bebekle kalakalmıştır. Kızların da gazıyla onu Metin’e teslim etmeye karar verir ama Metin bebeğe iyi bakamaz. Mine’nin bebeği bırakacak hiçbir yeri kalmamıştır. Bu süreçte onun en büyük destekçisi Cenk’tir.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.