Evli ve Öfkeli... ALDATILMANIN ÖFKESİ!

Evli ve Öfkeli... ALDATILMANIN ÖFKESİ!

Yapımını Süreç Film’in, yapımcılığını Ali Gündoğdu’nun “Evli ve Öfkeli” dizisi 2. bölümüyle 11 Ekim Pazar günü ATV ekranlarında olacak.

2.Bölüm Özeti:

Dilek, Esra ve Mine düğün gecesi bir araya gelir ve kocalarından boşanacaklarını söyleyip, yeni bir hayata başlayacaklarına dair birbirlerine söz verirler. Gece hepsini gaza getiren Dilek sabah olduğu zaman geceye dair hiç bir şey hatırlamaz ve tüm söylediklerinden pişman olur.

Mine ona söylediklerini hatırlatınca abla kardeş arasında yıllardır süregelen gerilim patlar. Dilek, Mine’yi kıracak sözler söyler. Dilek çok pişman olur ama evden çekip gitmiş Mine’ye yetişemez. Mine, sadece aldatılmayla değil, çocuk sahibi olmak istemesiyle ilgili karışık duygular içerisindedir. Bu çocuk için belki de son şansıdır.

Esra, Cihan’a çok sinirlidir. İş yerindekilere durumu çaktırmamaya, güçlü görünmeye çalışır. Cihan’ın Esra’nın peşini bırakmaya niyeti yoktur. Cihan’ın kendisini affettirme çabaları, Esra’nın fırsat kollayan çalışma arkadaşlarının diline düşmesine sebep olur. Esra’nın, Cihan’a duyduğu öfke kendisini de tedirgin eder. Elinden bir kaza çıkacaktır belki de o kaza çok yakındır.

Seray, aldatıldığı için yıkılır ama ayaktadır. Aldatıldığını herkesten gizlemeye çalışırken, nerede yanlış yaptığını merak eder. Profesyonel yardım alan Seray, geçmişte günahına girdiği insanlara kendisini affettirmelidir. Bunların başında da Çiko Dilek gelmektedir. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.