Eypio... 'ÜNLÜ OLDUM GALİBA!'

Eypio... 'ÜNLÜ OLDUM GALİBA!'

Başarılı sunucu Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu, Türkiye’nin ilk interaktif talk show programı “Hadi Be”nin konuğu, ünlü rap’çi Eypio oldu.

 

Son dönemde yaptığı çalışmalarla müzik listelerini altüst eden ve adından sıkça söz ettiren Eypio, hayli keyifli anların yaşandığı “Hadi Be” canlı yayınında, Emre Saygı ve sosyal medya kullanıcılarının sorularına samimi ve bir kadar da iddialı açıklamalarda bulundu.

Melodiyi duşta yaptım, sözleri yolda yazdım

“Günah Benim” adlı şarkıyla iddialı bir çıkış yapan Eypio, “Çukur” dizisiyle birlikte çok ses getiren “Gömün Beni Çukura” şarkısını nasıl yaptığını şöyle anlattı:

“Aslında biraz tesadüfi oldu. ‘Çukur’un ilk bölümünü bir arkadaşımın evindeyken izledim. Ercan Kesal’ı görünce ‘Yahu bu adamın dizide ne işi var’ diye böyle bir takıldım.

Sonuna kadar izledim diziyi. İki-üç gün sonra arkadaşım Saki Çimen’den teklif geldi, ‘Diziye bir şarkı istiyorlar, yapalım mı beraber?’ dedi. ‘Valla süper olur’ dedim.

Sonra bana altyapıyı gönderdi. Duşa girdim, altyapıyı açtım, aklıma gelen melodiyi telefona kaydettim. Çıktım stüdyoya gittim sonra. Yolda da sözlerini yazdım. Gerçekten güzel oldu.

Bizim bir şarkımız, popçuların albümüne denk

Eypio, “Şarkılarını hep bu kadar kısa sürede mi yazıyorsun?” sorusunu şöyle yanıtladı: “Her zaman değil. Bazen 2 saat sürdüğü de oluyor.

Geçen klibi çekerken de bir kız vardı orada, ‘Sen gerçekten 1 günde mi yazdın bunu ya?’ dedi. Doktorlara derler ya ‘5 dakika baktın, 500 liramızı aldın’ diye, o da der ki ‘Bilmem kaç yıl artı 5 dakika’.

Bizimki de öyle. 15 yıldır sürekli yazıyoruz. Bizim bir track’teki sözler, bir popçunun bütün albümündeki sözler kadar olduğu için, kalem konusunda çok tecrübemiz var.

Onun için idmanlıyız, yazma konusunda daha da hakimiz olaya. 15 yıldır sürekli yazdığımız için ‘15 yıl artı 2 saat’ gibi bir durum var.”

Eypio diye isim mi olur!

Ünlü rap’çi “Eypio gerçek adın mı?” diye sorulunca şu karşılığı verdi: “Yok canım, Eypio diye isim mi olur! Abdurrahim benim adım. Apo diyorlardı.

Ben Hollanda’dayken A-p-o’yu ey-pi-o diye söylüyorlardı. Oradan kalan bir şey. Sonra benim de çok sevdiğim bir hal aldı.”

Dizi müziği yapmaya devam edebilirim

İlk kez “Çukur” için şarkı yapan Eypio, dizi müzikleri yapmaya devam edip etmeyeceği sorulunca şöyle dedi: “Ben ilk defa bir diziye şarkı yaptım.

Dizi de benim duruşuma, tavrıma falan çok uygun. Mahalle dizisi. Bir Zeytinburnu çocuğu olarak çok hoşuma gitti.  Çok uygun oldu, çok da sevdim.

Şarkıyı ilk kullandıkları bölümde de bayağı duygulandım diyebilirim. Bir daha yapar mıyım bilmiyorum ama yapabilirim.”

Seksi değilim herhalde

Eypio, “Kendini seksi buluyor musun?” sorusunu şöyle yanıtladı: “Yok, bulmuyorum. Seksi değilim herhalde. Bir insan kendini seksi bulur mu? Bu nasıl bir sorudur!”

İki kızım var

Yayında ailesinden de bahseden Eypio, “Evliyim, iki tane kızım var. Biri 9 aylık, diğeri 6 yaşında” dedi.

Ünlü oldum galiba

Eypio, sokakta tanınmaya başladığını söyledi: “Ünlü oldum galiba. Hoşlanıyorum da bundan, güzel bir şey. Bir sıkıntısı yok şu an.”

Japon mafyası gibiydik

Eypio, Emre Saygı’nın “Delikanlılık zamanlarında Çukur dizisindeki gibi miydin? Köşe başlarında arkadaş grubuyla takılan bir tip miydin?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Çok serseri bir durumum yoktu ama çok da temiz bir insandım diyemem. Altılı Ganyan’dan çıkmazdım. Mahallede Japon mafyası gibi geziyorduk 7 tane çekik gözlü.”

Göbek atmam duruma göre değişir

Eypio, “Düğünlerde göbek atan bir adam mısın?” sorusuna beklenmedik bir yanıt verdi: “Biraz duruma bağlı!

Çünkü hiç oynamayacağım diye gidip en sonunda kravatı kafaya geçiren tipler var ya, öyle oluyorum yani. Dans ederim. Konya havası falan, severim o tip şeyleri.”

Eşimden Rusya’ya gitmeme izin yok

Eypio, eşine “Rusya’da klip çekeceğim” diyerek şaka yaptığını, ancak daha yolun başında eşinden vize alamadığını söyledi:

“Bir dahaki klibi Rusya’da çekeceğiz diyorum, ‘Ne Rusya’sı ya! Senin öyle bir parçan yok ki!’ diyor. Öyle bir parça nasıl oluyor ki zaten?

‘Ka lin ka ka lin’ falan mı yapmak lazım orada klip çekmek için? Ben öyle bir parça yapacağım ama. Rusya’ya gidilebilecek.

Konsolosluktan izin alacağım, ‘Bununla girebiliyor muyuz abi?’ diye.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.