Ezgi Mola... CİLDİNİN DURULUĞUN SIRLARINI, HAYRANLARIYLA PAYLAŞTI !..

Ezgi Mola... CİLDİNİN DURULUĞUN SIRLARINI, HAYRANLARIYLA PAYLAŞTI !..

Yıllardır kadınların hayallerinden ilham alan bir makyaj ürünlerinin marka yüzü Ezgi Mola, güzelliğinin sırlarını düzenlenen tanıtım kahvaltısında bloggerlarla paylaştı.

Yıllardır kadınların hayallerinden ilham alan Oriflamein marka yüzü Ezgi Mola, güzelliğinin sırlarını Bebek'te bulunan bir mekanda gerçekleşen kahvaltıda bloggerlarla paylaştı. 

Sempatik oyuncu önce günlük bakımı sırasında dikkat ettiği noktaları anlattı ardından ise bloggerlar ile bol bol selfie çektirdi.

Başarılı oyuncu Ezgi Mola, kadınlara hayallerindeki güzelliğe ulaşmanın sırrını yüzü olduğu marka aracılığıyla anlatmaya devam ediyor. 

Günlük cilt bakımı için markanın ürünleri ile temizleme, tonikleme ve nemlendirme olarak 3 temel adımdan oluşan bakımı aksatmadan yaptığını söyleyen sempatik oyuncu, makyajını yaparken abartıdan uzak doğal makyajı tercih ettiğini belirtti.

Selfie yıldızı Ezgi Mola bu kez Periscope’un yıldızı oldu

Keyifli sohbet sırasında son günlerin en popüler uygulaması Periscope’dan canlı yayın yapılan lansman bitiminde davetlilerle selfie çektiren Ezgi Mola, Periscope’dan yayınlanan ilk marka yüzü etkinliğine de damgasını vurdu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.