'Facebook'...24 SAAT CANLI YAYIN DÖNEMİ BAŞLIYOR!..

'Facebook'...24 SAAT CANLI YAYIN DÖNEMİ BAŞLIYOR!..

Google'dan sonra en çok ziyaret edilen ikinci site konumundaki Facebook'ta 24 saat canlı yayın dönemi başlıyor.

Dünya genelinde 1.59 milyar sayıda kullanıcıya sahip Facebook, canlı yayın videosu servisine yeni bir özellik eklendiğini açıkladı.

24 SAAT KESİNTİSİZ CANLI YAYIN

Facebook'un canlı yayın servisine eklenen yeni özellik ile birilkte, kullanıcılar artık 24 saat kesintisiz bir şekilde canlı yayın yapabilecekler.

YAYIN KALICI OLARAK KAYDEDİLECEK

Halihazırda mevcut bulunan canlı yayının kalıcı olarak kaydedilememe sorununu odağına alan Facebook, yayını yapan kişinin videosunun bittiği andan itibaren kalıcı olarak kaydedileceğini, videonun saatler sonra dahi kullanıcılar tarafından izlenebileceğini ifade etti. Ayrıca canlı yayın sırasında video ekranı üzerinde kullanıcıların görüşlerini bildirmesine, tepkilerini göndermesine engel tanıyan özellik de geliştirilecek.

KULLANICILAR GÖRÜŞLERİNİ ANINDA AKTARABİLECEK

Daha önce söz konusu özelliğin gelecek süreçte kullanıcılara sunulacağını dile getiren Facebook, gün itibariyle site bünyesinden gerçekleştirilen canlı yayın sırasında Periscope uygulamasındaki kullanıma benzer olarak kullanıcıların tepkilerini, görüşlerini anında aktarabileceğini belirtti.

BELGESEL, DOĞA TANITIMINA YÖNELİK HAZIRLANDI

Canlı yayın videolarına eklenen 24 saat kesintisiz canlı yayın özelliğinin, belgesel, doğa tanıtımı videolarında kullanılmaya yönelik olarak hazırlandığı ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.