FACEBOOK MASKELERİ DÜŞÜRÜP, MAGAZİN DÜNYASINDA DEPREM YARATACAK!...

FACEBOOK MASKELERİ DÜŞÜRÜP, MAGAZİN DÜNYASINDA DEPREM YARATACAK!...

Sosyal Medya Uzmanı Ekrem Pehlivan`a göre, Magazin dünyasında önemli bir veri olan ünlülerin sayfalarının beğenme sayısı 12 martta deprem geçirecek, aktif olmayan beğeniler düşerek gerçek beğeni sayıları ortaya çıkacak.

Facebook ünlü sayfalarında 12 mart depremi. Sahte beğeniler düşecek, asıl sayılar görünecek.

Her şey Facebook'un site güncellemesi yapması ve güvenlik açıklarını kapatması ile başladı. Magazin dünyasında önemli bir ünlülük verisi olan, ünlülerin sayfalarının beğenme sayısı 12 Mart'ta deprem geçirecek, aktif olmayan beğeniler düşerek gerçek beğeni sayıları ortaya çıkacak.

Facebook güncel duyurusunda "Sayfalarınızı beğenen kişi sayısını ölçme yöntemimizi güncelledik. Aktif olmayan Facebook hesaplarından gelen beğenmeleri kaldıracağımız tarih olan 12 Mart'tan itibaren, Sayfalar beğenen sayısında bir azalma görebilir." Diyerek bu depremi haber verdi.

Önde gelen sosyal medya uzmanlarından, ünlülerin sosyal medya uzmanı Ekrem Pehlivan'a görüşlerini sorduk. "Uzun süredir Facebook kendi üzerinden para kazanılmasının, beğeni satın alınmasının önüne geçmeye çalışıyordu. Bunun için yazılımını güçlendirecek adımlar atmakla başladı işe.

Yazılımını dünyanın en ünlü yazılımcılarının bile delemeyeceği hale getirince de harekete geçip, yumurta hesaplar denilen, aktif olmayan hesapların beğenilerini kaldıracağını açıkladı. Bu açıklama ile facebook beğeni daha çok beğeni satarak ekonomisini büyütecek, fiyatı kendisi belirleyecek.

Bu yolla artık ünlüler normal yollarla sayfalarını tanıtmak, beğendirmek için tanıtım ve reklam bütçeleri ayırmak durumunda kalacak. Bu bir anlamda bu işten milyonlar kazanan korsanlara da bir darbe oldu...

Bu durumda Magazinkolik.com olarak ünlülerin sayfalarını ve olacakları takip edip sizleri bilgilendirmeyi sürdürüp gelişmeleri sizinle paylaşacağız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.