Fahriye Evcen-Murat Yıldırım... CUNDA'DA "SONSUZ AŞK"!..

Fahriye Evcen-Murat Yıldırım... CUNDA'DA "SONSUZ AŞK"!..

Başrollerini Fahriye Evcen ve Murat Yıldırım’ın paylaştığı Taff Yapımı ‘Sonsuz Aşk’ filmi 24 Mart’ta seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Sevginin tüm önyargıları yıkan gücü ve fedakârlık üzerine yürek burkan hikâyesinin anlatıldığı 'Sonsuz Aşk' filminde Fahriye Evcen ve Murat Yıldırım’ın Cunda sahilinde gün batımına karşı el ele yürüdükleri romantik sahneleriyle dikkat çekiyor. 

Film de apayrı dünyalara ait olan ve hayata bakışları da farklı olan Zeynep (Fahriye Evcen) ve Can (Murat Yıldırım) birbirlerini aşık olunca tüm hayatları değişmektedir. Hiç beklenmedik bir anda yaşadıkları bu aşk onların yolunu Cunda’da kesiştirir. 

Yapımcılığını TAFF’ın, yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın yaptığı, senaryosunu Deniz Akçay Katıksız’ın yazdığı “Sonsuz Aşk”’ın oyuncu kadrosunda  Fahriye Evcen ve Murat Yıldırım’ın yanı sıra; Fatih Al, Filiz Ahmet, Zeynep Özder, Nazlı Pınar Kaya ve Didem İnselel, Ege Aydan gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

İŞTE "SONSUZ AŞK" FİLMİNİN KAMERA ARKASI...

<iframe width="610" height="385" src="https://www.youtube.com/embed/bIj1K0kWE08?list=PLLVHkAZAnMtbeFXT8co5mrlR4dtASB4B-" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.