Fahriye Evcen... "ŞİMDİ MODA NAKIŞLI"!..

Fahriye Evcen... "ŞİMDİ MODA NAKIŞLI"!..

Fahriye Evcen, marka yüzü olduğu firma için bu sezon ikinci kez kamera karşısına geçti. Firmanın 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonunun bir parçası olan nakış trendine vurgu yapıldığı reklam filmi renkli görüntülere sahne oldu.

Fahriye Evcen, reklam filmleri serisine ‘Şimdi Moda Nakışlı’ ile devam ediyor. Sezonun trendlerini yansıtan tasarımlarını mağazalarında tüketicisiyle buluşturan Koton, Fahriye Evcen’in yer aldığı yeni reklam filmiyle ‘Şimdi Moda Nakışlı’ diyor.

Yaz sezonunun ruhunu ve tüm dünyada hakimiyet gösteren işleme trendini koleksiyonlarında yansıtan Koton, reklam yüzü Fahriye Evcen’in enerjisiyle birlikte akıllarda kalacak bir reklam filmine daha imza atıyor.

 TBWA/İstanbul tarafından hazırlanan reklam filminde, Fahriye Evcen bu kez nakışlarla süslü bir stüdyoda görüntüleniyor. Yönetmen koltuğunda ünlü sanatçı ve yönetmen Metin Arolat’ın oturduğu reklam filminin prodüksiyonu Anima tarafından gerçekleştirilirken Fahriye Evcen’in güzelliği ve enerjisi koleksiyonla etkileyici bir bütünlük oluşturuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.