Faladdin... YOKSA MESAJLARINIZI MI GÖRÜYOR DA CEVAP VERİYOR!

Faladdin... YOKSA MESAJLARINIZI MI GÖRÜYOR DA CEVAP VERİYOR!

Son dönemde en çok indirilen aplikasyonlardan biri olan Faladdin yaptığı yorum ve çıkarımlarıyla işte bu soruyu sosyal medyanın gündemine taşıdı. Bir senede 9 milyon kişinin indirdiği uygulamanın sahibi bakın ne dedi?

Medyafaresi.com özel

Başarılı Habercilerden iki isim, Gülşah İnce Birsen ve Emre İzkübarlas, sosyal medyada gündeme gelen, “kafa farkı”yla öne çıkan isim ve konuları açtıkları "Kafa Farkı" isimli youtube kanalında gündeme getirmeye başladı.

İlk konuk ise popüler fal uygulaması olan Faladdin’in genç girişimcisi Sertaç Taşdelen oldu.

Taşdelen de aslında bir beyaz yakalıydı. Dubai’de bir firmada çalışırken annesinin arkadaşlarına  telefon aracılığıyla fal bakmasıyla başladı macera… Önce annesine fal baktırarak başlattığı girişimcilik örneği, bugün 9 milyon kişinin indirdiği ve her gün ortalama 1 milyon kişinin fal baktırdığı bir uygulamayla devam ediyor.  

Ancak uygulama ile ilgili telefondaki mesaj ya da bilgilerin ele geçirilip buna göre yorumlar yapıldığı ve bu nedenle uygulamanın popüler olduğu iddiası vardı.

Sertaş Taşdelen, daha önce sadece insan gücüyle var ettiği fal uygulamalarının bu kez bir android sisteme bağlandığını açıkladı ve doğru tahminlerin nedeninin bu olduğunu söyledi.

Taşdelen’e göre, başarılarının sırrı iyi fal bakan isimlerin bildiklerinin teknolojinin geldiği son noktayla birleşmesi. İddialar için ise Taşdelen “1 milyon kişinin tüm bilgilerini ele geçirip ona göre yorum yapmanın imkanı yok. Böyle bir sistem yok. Bunu yapabilseydik CIA ya da MİT’le çalışırdık, Whatsapp’ın sahibi bile yapamaz bunu. “ dedi.

Genç girişimci Taşdelen’in kendisi de iyi fal bakıyor.

İŞTE ÇOK KONUŞULACAK O SÖYLEŞİNİN VİDEOSU

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.