Fatih Erkoç... MUHTEŞEM KONSER!

Fatih Erkoç... MUHTEŞEM KONSER!

Fatih Erkoç, Vestel Gururla Yerli konserleri kapsamında 19 Nisan'da Zorlu PSM Drama Sahnesi’ndeydi. Usta isim Fatih Erkoç, ‘True Love’ albümünden şarkıların yanı sıra ‘Ellerim Bomboş’ gibi klasikleşen ve sevilen şarkılarını seslendirdi.

Usta müzisyen Fatih Erkoç, uzun bir aradan sonra Zorlu PSM sahnesindeydi...

1992’de ‘Ellerim Bomboş’ albümünü yayınlayan, özellikle albüme adını veren parçayla ülke pop müziğinin kitlelerce halen çok sevilen klasiklerinden birine imza atan, müzik sahnemizin usta müzisyeni Fatih Erkoç, Atlantis Yapım işbirliğiyle gerçekleştirilen Vestel Gururla Yerli konserleri kapsamında 19 Nisan'da Zorlu PSM Drama Sahnesi’ndeydi.

TRT hafif müzik ve caz korosunda 1980’li yılların sonundan itibaren çalışmaya başlayan ve dünyanın birçok yerindeki prestijli caz festivallerinde sahne alan usta müzisyen, son olarak geçtiğimiz yıl, hem farklı enstrümanlar hem de pop ve caz gibi farklı türlerdeki yetkinliğini bir kez daha kanıtladığı ‘True Love’ adlı albümünü yayınladı.  Yerli müzik sahnemizin usta ismi Fatih Erkoç, ‘True Love’ albümünden şarkıların yanı sıra ‘Ellerim Bomboş’ gibi klasikleşen ve sevilen şarkılarını seslendirdi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.