Fatih Ürek...AYAĞININ TOZUYLA 'SAHNE'DE!

Fatih Ürek...AYAĞININ TOZUYLA 'SAHNE'DE!

Fatih Ürek, her çarşamba olduğu gibi Bodrum Türkbükü'nde yer alan Sahne İstanbul’da sevenleriyle buluştu.

Fatih Ürek, gece boyunca bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ve performansıyla parmak ısırttı.

Şarkı aralarında seyircilerle sohbet eden Ürek, "Hani derler ya ayağının tozuyla geldi. Aynen öyle oldu. Uçağım 2,5 saat rötar yaptı. Hava rüzgarlıymış. Uçaktan indim, sahneye geldim.

İyi ki buradasınız, sizi seviyorum. Hoşgeldiniz” diyerek sevilen parçalarını söylemeye devam etti.
Gece boyunca hayranlarının selfie isteklerini geri çevirmeyen şarkıcı, önceliği bekarlara vererek, “Belki kısmetiniz açılır" esprisi yaptı.
Yaklaşık üç saat kaldığı sahnede zaman zaman türküler de seslendiren Fatih Ürek, finali son ayların popüler şarkılarından 'Erik Dalı' ile yaptı. İzleyicilerin yoğun isteği üzerine sahneye geri dönen ünlü şarkıcı 'Erik Dalı'nı tekrar söyledi.
Sahnesini "Dünyanın bir çok yerini gördüm, ama Bodrum gibisini görmedim. Buranın farklı bir atmosferi, farklı bir güzelliği var.

Bu güzellik biraz da sizlerden kaynaklanıyor. Şimdi sizlerden kendinizi uzun uzun alkışlamanızı rica ediyorum" sözleriyle sonlandıran şarkıcı, herkesi bir sonraki hafta gerçekleştireceği programa davet etti.
Omlet desenli t-shirtüyle geçtiğimiz haftaya damgasını vuran Fatih Ürek, bu hafta da tamamı yarı değerli taşlardan oluşan t-shirtüyle dikkati çekti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.