Fatma Girik... MEMDUH ÜN'ÜN MEZARI BAŞINDAN AYRILAMADI!

Fatma Girik... MEMDUH ÜN'ÜN MEZARI BAŞINDAN AYRILAMADI!

Ünlü yönetmen Memduh Ün, Muğla'nın Bodrum ilçesinde defnedildi.

Cenazeye çok sayıda ünlü isim katıldı. Cenaze töreninde Fatma Girik ayakta durmakta zorlandı. Fatma Girik 57 yıllık aşkının mezarına uzun uzun baktı.

 Memduh Ün'ün cenazesi, dün İstanbul Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinde düzenlenen törenin ardından vasiyeti üzerine Bodrum'a getirildi.

Memduh Ün için Bodrum Belediye Meydanı'ndaki Adliye Camisi'nde düzenlenen törene, sanatçı Fatma Girik, Ün'ün çocukları Sevda Arıburnu, Uğur Ün, torunu Atakan Arıburnu, Muğla Valisi Amir Çiçek, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, sanatçı arkadaşları Selçuk Karagöz, Merih Akalın, Ayşe Kökçü, Fikret Hakan, Fedon Kalyoncu, Gökhan Mete, Tunç Oral ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende gazetecilerin sorularını güçlükle yanıtlayan Fatma Girik, hayat arkadaşını kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını dile getirdi. İçinde fırtınaların koptuğunu anlatan Girik, "Benim içimdeki fırtınaları kimse anlar mı? 56-57 senelik bir beraberliğin bir günde son bulması. Bu anlatılmaz bir şey. Bunu nasıl anlatayım?" diye konuştu.

Memduh Ün'ün cenazesi, kılınan namazın ardından Torba Mezarlığı'nda defnedildi.

Fatma Girik, Memduh Ün'ün çok sevdiği Beşiktaş takım flamasını mezarının yanındaki ağaca astırdı.

Fatma Girik, daha sonra mezarlıkta vatandaşların taziyelerini kabul etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.