Fatmagül'ün Suçu Ne... HİNTLİ OYUNCU TECAVÜZÜ KABUL ETTİ, DİZİ HİNDİSTAN'DA ÇEKİLECEK!

Fatmagül'ün Suçu Ne... HİNTLİ OYUNCU TECAVÜZÜ KABUL ETTİ, DİZİ HİNDİSTAN'DA ÇEKİLECEK!

Ülkemizde izlenme rekorları kıran 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinin senaryosunu Hintliler satın aldı. Dizide Fatmagül'ü tecavüz sahnesini kabul eden Hintli oyuncu Vandana Sajnani canlandıracak.

Şimdiye kadar ' Muhteşem Yüzyıl', 'Ezel', 'Aşk-ı Memnu', ' Sıla', 'Öyle Bir Geçer Zaman ki', ' Binbir Gece', ' Adını Feriha Koydum', ' Kurtlar Vadisi' ve 'Karadayı' gibi pek çok dizi yurtdışında büyük bir ilgi ile izlendi ve hala da izlenmeye devam ediyor.

vandana3.gif

TÜRK OYUNCULARIN ÜNÜ SINIRLARI AŞTI

Türk oyuncuların ünü,  Rusya,  Hırvatistan,  Dubai,  Katar,  Bulgaristan,  Gürcistan,  Pakistan,  Bosna Hersek,  İran,  Kosova,  Birleşik Arap Emirlikleri,  Yunanistan,  Brezilya'ya kadar uzanmış durumda.

FATMAGÜL'ÜN HİNT UYARLAMASI YAPILACAK

Tabii buralarda diziler hep sadece dublaj yapılarak yayınlandı. Şimdi ise 2010'da yayınlanan 'Fatmagül'ün Suçu Ne' dizisinin Hint uyarlaması çekilecek.  

Hindistan'ın haber sitelerine göre  Hindistan'ın ünlü oyuncusu Rajesh Khattar ve yedi yıl aradan sonra tekrar ekranlara dönen oyuncu eşi Vandana Sajnani dizide başrolü paylaşacak.

Rajesh Khattar sosyal medya hesabından diziden bir sahne paylaştı

vandana1-001.gif

ORİJİNAL SENARYOYA SADIK KALACAKLAR

Dizinin adının Fatmagül olacağını söyleyen, projeyi hayata geçirecek olan  Star Plus şirketi, yaptıkları işten oldukça umutlu. Çok popüler olacağına inanan yapım şirketi orijinal senaryoya sadık kalacaklarının da altını çiziyor.

Kaynak:sondakika.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.